5 CONSELLS PER A DEIXAR DE MOSSEGAR-TE LES UNGLES

5 CONSELLS PER A DEIXAR DE MOSSEGAR-TE LES UNGLES

Ets dels que es mossega les ungles sense parar? Et preocupa la imatge de les teves mans perquè et mossegues les ungles i no saps parar aquest mal costum? Tranquil! No ets l’únic, són moltes les persones es mosseguen les ungles per nervis, per l’estrès, per avorriment o simplement per un acte inconscient.

Les mans tant d’homes com dones són una de les parts més visibles del cos i mossegar-te les ungles donarà un aspecte poc net i no molt agradable a les teves mans. Per la qual cosa no et sentis sol, l’important és que vulguis posar-li solució i per això et donarem alguns petits consells per a deixar de mossegar-te les ungles com més aviat millor.

Trucs per a no mossegar-te les ungles

1. Pinta les teves ungles amb algun líquid per a no mossegar-se les ungles

Existeixen molts productes al mercat que són com a pintaungles transparents, és a dir, no donaran color a les teves ungles pel que podràs portar-ho sent home o dona, i que donen un sabor amarg i desagradable. Cada vegada que portis les ungles a la boca, el seu mal sabor, et treurà les ganes de continuar menjant-te les ungles. No són màgics, però poden ajudar.

2. Menja xiclet sense sucre

Si el teu problema és que has de tenir alguna cosa en la boca, deixa les teves ungles tranquil·les i menja xiclet sense sucre durant un temps, no t’espatills també les dents! El xiclet t’ajudarà a tenir la boca sempre ocupada evitant que et mosseguis les ungles.

3. Fes molt exercici físic

consells trucs deixar moder ungles
Portrait of a smiling fitness woman in earphones doing stretching exercises on stairs outdoors

Ja sabem que fer exercici és bo per a la teva salut, sens dubte! Però és que a més t’ajudarà a baixar els nivells d’estrès, aquests que probablement et porten a mossegar-te les ungles. Una bona sessió de cardio o sortir a córrer, després una dutxa relaxant, t’ajudaran a anar reduint que et mosseguis les ungles.

4. Practica la relaxació

El ioga o la meditació també poden ajudar al fet que deixis de mossegar-te les ungles. Normalment els nervis o l’ansietat et portin a fer-ho, però si agafes aire, respires lent, et relaxes i et centres en això, se t’oblidarà menjar-te els dits com si no hi hagués demà.

5. Posa’t temporalment ungles de gel

consells trucs deixar moder ungles
Woman in a nail salon receiving manicure by a beautician. Beauty treatment concept.

Una altra forma que de debò ajuda a no mossegar-te les ungles, són les ungles postisses o de gel. Anteriorment eren de porcellana. Són una bona estratègia per a no mossegar-te les ungles i posar fi a aquest mal hàbit perquè en portar unes ungles sobre les teves no podràs mossegar-te-les. Sí és cert, que les ungles postisses amb el temps no han de ser la solució, però uns mesos i se t’oblidarà que et mossegaves les ungles.

Tot està a la ment! Aquests petits consells t’ajudaran a deixar de mossegar-te les ungles, recorda que tot és al teu cap, estigues ocupat i fes coses per a evitar pensar en això. Voler és poder!