5 CONSELLS PER EVITAR DISCUSSIONS DE PARELLA

5 CONSELLS PER EVITAR DISCUSSIONS DE PARELLA

Arribes a casa cremat de la feina i et baralles amb la teva parella? Últimament no pares de discutir amb la teva parella? Posa-hi solució! Les discussions de parella són el més normal del món. Discutir aporta la guspira a la reacció i sens dubte les reconciliacions són el millor, no obstant, si discuteixes amb la teva parella massa sovint potser les coses no estan bé, o els dos necessiteu reflexionar-hi per evitar aquelles discussions que us poden portar a la fi. Les relacions no són fàcils i encara menys en la societat actual, on ja no és la dona qui abans cedia normalment, per això l’equilibri en parella és fonamental. Vegem alguns consells per evitar discussions de parella.

Evita les baralles amb la teva parella

1- Posa’t al lloc de l’altre

Potser et sentis incomprès i això et porti a discutir amb la teva parella i al revés també. De vegades és bo posar-se al lloc de l’altre, parlar les coses i entendre perquè que l’altre se senti malament té relació amb nosaltres o no, per a posar-hi solució o animar-lo. No sempre un ha de tenir la raó, i cal posar-se a la pell de l’altre per veure el perquè del seu enuig o malestar. Junts és sempre millor!

2- No diguis coses en calent

El foc a la parella és bonic, però més al llit, no trobes? Quan estem enfadats o molests, ens dona per dir coses de vegades que fan molt mal i és perquè l’enuig no ens deixa veure més enllà. Per això és millor mossegar-se una mica la llengua i encara que estiguis molest, tranquil·litzar-te, respirar i parlar les coses en fred. Segur que té solució!

CONSELLS PER EVITAR DISCUSSIONS DE PARELLA

3- No et guardis el que sents

Si estàs molest o dolgut amb alguna cosa el millor és parlar-ne, com ja saps les coses que no es diuen al final amb el temps es fan bola i poden fer que les discussions siguin molt pitjors. Si estimes la teva parella parla amb ella, explica-li el que et molesta, el que t’agrada, i així evitareu moltes baralles futures. La comunicació és la base de qualsevol relació, no te n’oblidis.

4- Gaudir fent coses junts

Fer coses junts és molt necessari, no només arribar de treballar, fer la compra i anar de tant en tant a sopar i al cine, més i tot als temps que estem vivint que encara és més difícil. Busqueu un dia a la setmana per a fer alguna cosa diferent, una excursió per la muntanya, una sessió de fotos en parella junts, fer un puzzle, jugar un partit de tenis… La unió fa la força! Com més gaudiu del vostre temps junts menys discutireu.

5- Practica sexe amb la teva parella amb freqüència

CONSELLS PER EVITAR DISCUSSIONS DE PARELLA

El dia a dia, la rutina, el cansament pot fer que de vegades us faci oblidar-vos de la importància del sexe en parella, i això pot ser quelcom que us provoqui més tensió i discussions. El sexe té molts beneficis per a la teva salut i sobretot per a la salut de la teva parella. Encara que el sexe de reconciliació és el millor, és preferible que el practiquis amb freqüència per a que hi hagi sempre bon feeling entre vosaltres.

Espero que aquests consells per evitar discussions amb la teva parella et siguin útils i sobretot que comencis a posar-los en pràctica. Discutir no porta a cap lloc i si estimes el teu noi o noia, de ben segur que amb una mica de la teva part tot serà molt millor. I tu? Què fas per no discutir amb la teva parella? Com ho arregles quan us baralleu?