5 «DESASTRES» QUE PODEN PASSAR SI ETS A PUNT DE CASAR-TE

5 «DESASTRES» QUE PODEN PASSAR SI ETS A PUNT DE CASAR-TE

Deixant de banda núvies i nuvis a la fuga i coses amb les que millor no pensar-hi, un casament i tot el que comporta multiplica i molt les possibilitats de que alguna cosa surti malament. Com que l’única cosa que podem fer és intentar minimitzar els danys, millor reflexionar sobre coses que no van sortir del tot bé i donar-hi voltes per trobar solucions creatives.

1- El cotxe que falla a punt de recollir-te

No series la primera i segur que tampoc l’última. Has llogat un preciós Rolls-Royce blanc per a que et recolleixi a casa, però no has comptat amb que té més anys que la teva sogra i no es troba en el seu millor moment.

Consell: Quan lloguis un cotxe nupcial espectacular, avisa sempre algun familiar o amic de confiança amb un cotxe decent que faci de «còpia de seguretat», ja saps que val més prevenir que curar.

Cotxe. Casament

2- El vestit que es trenca quan estàs sortint

Tot un clàssic. A més no n’estiguis mai segura: una cremallera pot fallar en un vestit car o barat i deixar el nuvi o la núvia en estat de xoc.

Solució: la teva mare porta una preciosa bossa de mà de festa però segur que alguna amiga notroba inconvenient en tenir a prop un kit de costura senzill i alguns imperdibles. No canviareu pas cap cremallera però us ensortireu del mal pas.

3- Quina perruqueria?

La part dolenta de confiar en un únic professional quan estàs preparant un casament és que pot fallar i en cas de les perruqueries no acostumen a comptar amb suport.

Evita-ho: No deixarem sense feina a aquelles fantàstiques professionals a domicili, però consulta amb la perruqueria de la cantonada si t’ajudarien a sortir del pas. Fes-ho abans del gran dia, val més tenir clar on anar si et passa.

4- Aquesta pluja!

Tal com està el clima ni casant-te un 15 d’agost tindràs la certesa de que no plourà. Vestits bruts, cabells arruïnats i pitjors maquillatges. Potser el nuvi es diverteixi però a la núvia no li agradarà ni mica.

Sempre prevenció: si no tens clar si plourà o no, millor confiar en un paraigües adequat per l’ocasió. Els transparents queden molt bé a les fotos i portar-lo al cotxe et costarà ben poc. Assegura’t l’èxit demanant-li a una amiga o amic amb una mica de traça que t’acompanyi al cotxe per ajudar-te a retocar si t’has mullat.

5- Nens a la fuga

Queden molt bufons a la televisió però segur que n’has vist algun esternudar a les arres, xafar fins a deixar negra la cua del vestit, posar-se a plorar o quedar-se paralitzat de vergonya enmig de la multitud.

Evita la tentació i evitaràs el pecat: per molt boniques i bonics que siguin els nens, per molt formals que els vesteixis i seriosos que semblin, són nens! Tret que tinguis la seguretat de que ho faran bé o no us faci res una mica d’imprevisió, millor que es quedin agafats de la mà dels seus pares i evitareu algun petit desastre.