5 HOTELS EXTRAVAGANTS QUE HAURIES DE VISITAR EN ALGUN MOMENT

5 HOTELS EXTRAVAGANTS QUE HAURIES DE VISITAR EN ALGUN MOMENT

Què et fa anar de viatge? Segurament és la possibilitat de fer turisme, conèixer algun museu d’art, visitar platges paradisíaques o fer esports d’aventura. I l’allotjament? També és important, però no és precisament una prioritat pels nòmades… Tret que es tracti d’un lloc com cap altre.

Si vols provar quelcom diferent i fer del teu proper viatge una experiència única, podries considerar allotjar-te en algun dels hotels més extravagants del món. En aquest article us presentem 5 propostes interessants. Es tracta d’allotjaments que es troben operatius i preparats per rebre’t.

1. Icehotel (Suècia)

La localitat de Jukkasjärvi, al nord de Suècia, acull el que podria ser l’hotel més fred del món, ja que les seves instal·lacions estan fetes a base de neu i gel. Ofereix una temperatura ambiental d’aproximadament -5 graus centígrads, però els clients passen la nit amb sacs de dormir tèrmics i llits coberts amb pells de ren.

Es tracta d’un allotjament únic, que cada any es fon i es torna a construir amb gel procedent del riu Torne. Entre els serveis disponibles, hi trobareu la sauna, la banyera d’hidromassatge de llenya i el bany de gel. La zona propera a l’hotel és perfecta per a activitats d’hivern com poden ser passejos amb trineu, senderisme i pesca.

2. The Marmara Antalya (Turquia)

Font: Marmara Hotels

Si t’allotges al The Marmara Antalya (Turquia), cada cop que miris per la finestra veuràs un paisatge diferent. I és que l’hotel compta amb un sistema que gira 360 graus sobre el seu eix al llarg del dia, gràcies a un mecanisme de sis motors elèctrics i una piscina amb gairebé 500 tones d’aigua.

Aquest hotel de 5 estrelles té 208 habitacions, però la torre giratòria compta amb 24 habitacions exclusives. Des d’allà podreu veure directament el mar Mediterrani, la Serralada de Tauro i la ciutat d’Antalya. A tot això cal sumar-hi els serveis propis d’un hotel de luxe i un restaurant de cuina fusió.

3. Karostas Cietums (Letònia)

Els hotels extravagants solen ser luxosos, però el cas del Karostas Cietums és una mica diferent. Es tracta literalment d’una presó militar construïda al començament del segle XX, que va ser administrada pels nazis durant la Segona Guerra Mundial i també per Stalin, a l’època de la Unió Soviètica.

Karostas compta amb instal·lacions fúnebres i tètriques, fins i tot els hostes reben el tracte de presoners per part dels guàrdies. No és un lloc on hi trobaràs comoditats, però sí que et garantim una experiència completament surrealista.

4. Book and Bed Tokyo (Japó)

Si ets un amant de la lectura, segurament t’encantarà aquesta proposta. A la capital del Japó hi ha un hotel que alhora és una biblioteca. Només cal obrir una prestatgeria especial perquè es reveli un petit i acollidor racó, on podràs gaudir dels teus llibres preferits a la llum d’una làmpada i passar-hi la nit.

La sala de llibres compta amb més de 4.000 títols a la teva disposició, que podràs gaudir sol o en companyia d’altres hostes. L’espai de descans no és gaire gran i potser no és massa recomanable per a claustrofòbics. La bona notícia és que és relativament econòmic.

Book and Bed, Tokio

5. Hotel Palau de Sal (Bolívia)

Si hi ha un hotel de gel, per què no podria existir-ne un fet completament de sal? Aquest allotjament és únic a la seva espècie i es troba a la vora del majestuós Salobrar d’Uyuni, a Bolívia. Disposa de 15 habitacions, sala d’estar, menjador i bar, construïts totalment per blocs de sal.

A banda de gaudir d’instal·lacions càlides i luxoses, podreu visitar el desert de sal més gran del món, a una alçada de més de 3500 metres sobre el nivell del mar. Sens dubte, un lloc únic al món.

Havies sentit a parlar d’aquests allotjaments tan originals? Quins altres hotels extravagants coneixes?