5 LLIBRES QUE T’AJUDARAN A VEURE LA VIDA AMB POSITIVISME

5 LLIBRES QUE T’AJUDARAN A VEURE LA VIDA AMB POSITIVISME

Estàs buscant llibres on trobar-hi motivació, inspiració i que t’ajudin a veure la vida amb positivisme? No compartirem amb tu llibres d’autoajuda, sinó llibres de positivisme, de creixement personal, que t’ajudin a pensar i sobretot a viure en positiu, perquè la teva felicitat depèn de tu. Aquests llibres ens han fascinat!

Lectures recomanades per a ser més feliç

1- Territori Felicitat, de Juanma Quelle

llibres vide amb positivisme

La cerca de la felicitat és quelcom constant a les nostres vides i malgrat som conscients de que ha ser l’objectiu de la nostra existència, moltes vegades ho deixem de costat. Al seu llibre #Territoriofelicidad, Juanma Quelle et convencerà de que la felicitat, la teva felicitat, no és ajornable i que ser feliç pot convertir-se en un costum. T’ajudarà a conèixer i entendre millor les teves emocions, a ser conscient de la necessitat de reprendre el control de la teva vida, a valorar els avantatges de baixar d’aquella roda de hàmster imaginària en la que vivim i aconseguir una vida més plena i, en definitiva, a practicar la felicitat.

2- Cultura Positiva: El costat bo de totes les teves coses, de Juan Berteaux

Cultura Positiva vol dir vida positiva. I en aquest llibre totes les seves pàgines t’ajudaran a veure-ho tot amb altres ulls, per a que descobreixis totes les maneres positives que tens de ser feliç, depèn de tu, de la teva autocura i d’estimar-te. Per a que trobis el costat bo de les teves coses sempre. A més a més, si no segueixes aquest compte d’Instragram te’l recomano perquè diàriament comparteixen reflexions que t’ajudaran a veure la vida amb positivisme.

3- Ara et toca ser feliç: Gaudeix del present i fes que arribi tot el millor, de Curro Cañete

Curro Cañete, amb el seu llibre et recorda que l’únic moment del que disposes, la teva única eina, és el present. En aquestes pàgines hi trobaràs la guia que necessites per a treure-li tot el profit a cada dia, a cada hora, i per a comprendre, per fi, que el passat va quedar enrere; en vas aprendre i ara és el moment de confiar en tu mateix, fer un pas endavant i apostar pel que estimes. «En aquests moments difícils, quan una pandèmia ha sacsejat el món, a tota la humanitat se li ha despertat un desig molt més gran i poderós de ser feliç, de perseguir els seus somnis i d’aprofitar al màxim el regal que tenim a les nostres mans: la vida i l’oportunitat d’aconseguir la felicitat.»

4- El petit llibre de la felicitat, d’Ángel Rielo Fernández

vida positivisme

Segons Ángel Rielo, hi ha dos tipus de persones: les que veuen les coses passar i les que fan que les coses passin. El mateix passa amb la felicitat: hi ha qui decideix ser feliç i qui decideix no ser-ho. És un llibre còmic, en el qual l’autor afirma que el positivisme, l’optimisme i l’alegria poden aconseguir grans transformacions, començant per nosaltres mateixos. Un llibre que combina teoria i pràctica, dades i anècdotes, per a que et converteixis en tot un feliciòleg!

5- L’art de no amagar-se de la vida, de Rafael Santandreu

Aquest llibre es basa en la idea de que el nostre destí és arribar a ser més forts i feliços. Fent servir les eines de la psicologia cognitiva, l’escola terapèutica més reconeguda del món, L’art de no amagar-se de la vida s’ha convertit en un llibre de referència imprescindible que ha ajudat a centenars de milers de persones a ser més felices i a practicar el positivisme diàriament.

No t’estan venint ganes de llegir-los tots? De la mateix manera que aquestes obres de teatre que has de veure com a mínim un cop a la vida, aquests llibres de positivisme i felicitat no poden faltar a les teves estanteries.