5 PEL·LÍCULES ANTIGUES PER VEURE AMB NENS

5 PEL·LÍCULES ANTIGUES PER VEURE AMB NENS

A tothom ens encanta el cinema, molts guardem en un racó especial dels nostres records un munt de pel·lícules que van marcar un abans i un després a la nostra infància (o no sent tan nens), que després volem rememorar o tornar a viure amb els nostres fills, cosins o nens petits en general. Les pel·lícules de llavors acostumaven a tenir un ritme molt més pausat i lent que les actuals, a banda d’intentar transmetre molts valors positius de manera totalment intencional, així doncs és molt recomanable intentar veure aquest tipus de pel·lícules amb nens o per a fer coses amb la teva parella i enfortir la vostra relació per evitar discussions. Personalment guardo molt bons records d’anar al cinema amb els meus pares a veure pel·lícules com el Rei Lleó o Allibereu Willy i intento repetir tots aquests moments amb els meus fills. Avui us ensenyarem 5 pel·lícules de fa anys per a veure amb nens, de manera que puguis agafar alguna idea per a passar una bona estona amb ells i de passada transmetre’ls-hi algun valor positiu.

Comencem amb els consells de cine!

Els Goonies

Pensem que es tracta d’un dels clàssics per veure amb nens i és molt recomanable fer-hi un visionat si encara no ho has fet. Enaltint valors com l’amistat, el valor, la innocència, l’amor i el treball en equip, és ideal per a que els més petits aprenguin tot això mitjançant una narració d’aventures i personatges molt característics.

Allibereu Willy

Un altre dels clàssics de la nostra infància, no podia faltar al nostre compendi de consells de cine. Allibereu Willy és una excel·lent manera de tractar el tema de la cura dels animals, amb els més petits de la casa mentre aprenen la importància de l’amistat i la família, n’estem segurs de que amb el moment del salt es quedaran bocabadats.

pel·lícules antigues que pots veure amb nens
Una orca és la protagonista d’Allibereu Willy

La història interminable

Personalment, la meva preferida de la llista sens dubte. La història interminable és un clàssic de la literatura fantàstica, però la seva adaptació cinematogràfica es va quedar gravada a foc al record de diverses generacions. Personatges carismàtics, valors com la força de voluntat, la tolerància, el valor i la superació estan molt presents en tot moment. És important mencionar que en alguns moments la pel·lícula es torna una mica més trista, però mai massa fosca i la narrativa permet enfocar-ho des del prisma de la superació de problemes, pel que és una important lliçó, per tot això és al top 1 dels nostres consells de cinema.

Sol a casa

Recomanable comèdia que sempre va bé de tornar a veure de tant en tant, això sí, compte si els petits que l’han de veure tenen fusta d’inventor, que potser els estiguem donant massa idees per a fer-ne de les seves. Pel·lícula molt recomanable per a passar una bona estona amb les seves divertides situacions.

Beethoven, un més a la família

Per últim, i no per això menys important, tenim la història del simpàtic gos anomenat Beethoven. Aquesta pel·lícula va fer que tots volguéssim un Santbernat quan érem petits, encara que visquéssim en un petit apartament. Una altra pel·lícula molt bona amb la que tractar el tema de l’amor cap a les mascotes i la família.

Esperem que tots aquests consells de cine et serveixin per a fer-te un bon llistat de pel·lícules amb les que compartir bons moments amb els més petits i, de passada, serveixin per a inculcar valors bons amb els que es transformin en grans persones en el futur.

Fins aviat!