5 SÈRIES BASADES EN FETS REALS QUE ET PROPOSEM VEURE

5 SÈRIES BASADES EN FETS REALS QUE ET PROPOSEM VEURE

Són diverses les plataformes d’streaming que ens permeten veure una gran quantitat i varietat de sèries de tot tipus.

Segons enquestes recents, els usuaris tenen contractades de mitjana 2 plataformes. I qui més qui menys té com a mínim 1 plataforma. Moltes de les quals, per a atraure usuaris et deixen provar-les un temps breu gratuïtament.

En aquesta pàgina ja sabeu que també ens agrada veure contingut de qualitat, i per això avui us volem portar una selecció de sèries basades en fets reals. Les podreu veure en alguna de les plataformes d’streaming habituals. Així doncs, aneu preparant les crispetes, i a gaudir!

1- The Crown (Netflix)

Aquesta gran superproducció és una de les sèries de més èxit del moment. La sèrie és una crònica de la vida de la reina Elisabet II d’Anglaterra des dels anys 40 fins recentment. S’hi mostra tant el context històric d’aquell moment com tot el que envolta la vida de la familia.

Destaca per la seva gran tasca documental i posada en escena. També per les grans actuacions i caracteritzacions dels seus actors i actrius.

Actualment hi ha 4 temporades esperant que arribi la 5ª.

sèries basades en fets reals - the crown
Palau de Buckingham

2- Chernobyl (HBO)

El 25 d’abril de 1986 es va produir a Txernòbil (Ucraïna) el pitjor accident nuclear que es recorda fins avui. Una catàstrofe sense precedents que va deixar enormes seqüeles ambientals i per a la salut de la població.

Aquesta minisèrie narra aquests fets i esdeveniments que van envoltar aquesta tragèdia posant de manifest la magnitud de l’accident i el perill que va córrer Europa.

3- The Investigation (Movistar+)

Minisèrie danesa basada en la investigació d’un cas real a Dinamarca el 2017. Aquell any, el 10 d’agost, una periodista anomenada Kim Wall va pujar a un submarí casolà per entrevistar el seu constructor i inventor. Hores després es troba el submarí enfonsat i s’aconsegueix rescatar el capità; però ni rastre de la periodista.

La sèrie es centra en els esforços i la tasca policial per a determinar els esdeveniments.

4- When they see us (Netflix)

Aquesta minisèrie explica la història de 5 nois adolescents afroamericans i un hispanoamericà que van passar uns anys a la presó per un crim que no havien comès. Aquests fets van ocórrer el 1989 i el cas es va conèixer com “Els cinc de Central Park”.

La sèrie posa de manifest una de les grans injustícies judicials de la història nord-americana.

5- Veneno (ATRESplayer Premium)

Cristina Ortiz, la “Veneno”, va ser una de les primeres dones en visibilitzar el col·lectiu transexual a Espanya. Es va fer famosa per intervenir a programes d’entreteniment. La sèrie fa un repàs a tota la seva biografia, des del seu naixement fins la seva tràgica mort.

Esperem que aquesta selecció us hagi agradat i us animem a compartir amb nosaltres altres sèries basades en fets reals.