5 SÈRIES D’AMOR A NETFLIX IDEALS PER A ROMÀNTICS

5 SÈRIES D’AMOR A NETFLIX IDEALS PER A ROMÀNTICS

Qui més qui menys ja coneix Netflix, aquella plataforma d’streaming que, mitjançant una subscripció de pagament, permet que puguem veure una gran quantitat de sèries i pel·lícules.

No sé si a vosaltres us passa en acabar una sèrie a Netflix que, com que hi ha tanta varietat, no sabeu quina nova sèrie començar. Al final acabem preguntant als nostres amics/gues que ens recomanin títols nous o llegint crítiques a internet. Però és clar, com amb moltes altres coses, en temes d’entreteniment, n’hi ha per a tothom. Hi ha gent a qui li fascinen les sèries de superherois i dolents, a altres els thrillers o les comèdies… I és clar, també hi ha qui adora les sèries amb temàtica amorosa.

També passa que depenent del moment ve de gust una temàtica o una altra i quan estem una mica delicats, ens agafa per les sèries d’amor.

Sí amics/gues, avui ens hem posat romàntics i hem fet una selecció de 5 sèries d’amor que podeu veure a Netflix.

Sèries romàntiques a Netflix

1- The Bridgerton

De ben segur que a més d’un/a us sona aquest títol, doncs han estat molts els fans que ha generat des de la seva estrena aquesta romàntica sèrie.

Ambientada al segle XIX ens traslladem a Londres. Allí ens trobem els Bridgerton, una família de l’alta societat formada per 8 germans i la seva mare. La trama comença amb la cerca d’un marit per a una de les seves filles. Molts seran els pretendents ben plantats, però com és normal, al final, el que volem no és sempre el que passa.

Intentarem no revelar més de l’argument per no fer ‘spoiler’. Us agradarà a part de per la seva temàtica amorosa per l’ambientació i altres trames entrellaçades.

De moment, hi ha 1 temporada, però n’hi haurà una segona.

2- Outlander

En aquesta sèrie s’hi barreja amor, història i fantasia. Està basada en les novel·les de Diana Gabaldón.

Ens hi trobarem la Claire, una enfermera que, després d’acabar la Segona Guerra Mundial, fa un viatge a Escòcia amb el seu marit. Allí li succeirà un fet sorprenent doncs, sense saber com, un bon dia es trobarà en aquest mateix lloc però del segle XVIII.

Sens dubre l’argument és d’allò més original. I si li afegim una bonica història d’amor fa que aquesta sèrie sigui una gran candidata a ser vista pels aficionats/des d’aquesta temàtica.

Són 4 les temporades que hi ha. N’hi ha una cinquena pendent d’estrena a Netflix i se’n rodarà una sisena.

sèries d’amor netflix - Outlander
Escòcia

3- Emily in Paris

No hi ha cap ciutat més romàntica que París i allí anem amb aquesta sèrie. Catalogada com “comèdia romàntica” ens trobem amb la seva jove protagonista, l’Emily.

L’Emily treballa al departament de màrqueting d’una agència americana i, d’un dia per l’altre, es veu traslladada per feina durant una temporada a “la ciutat de l’amor”.

Allí haurà de fer front amb les diferències culturals, però també hi trobarà sorpreses agradables.

Actualment hi ha 1 temporada.

4- Master of None

Una altra comèdia de caire romàntic de capítols àgils, entretinguts i frescos. El seu protagonista, un aspirant a actor, ha de començar a prendre decisions a la seva vida, i, l’amor, en serà una.

Compta amb 2 temporades.

5- Virgin River (Un lugar para soñar)

Basada en les novel·les romàntiques de Robyn Carr, tenim aquest drama romàntic. La seva protagonista és Melinda, una llevadora que deixa Los Ángeles per instal·lar-se a un idíl·lic poble del nord de Carolina. Però les coses no sortiran com esperava.

Actualment hi ha disponibles 2 temporades.

Fins aquí la nostra petita selecció de sèries d’amor a Netflix. Esperem que us agradin i les gaudiu. N’heu vist alguna? Quina més ens recomanarieu?