5 TRUCS PER A POTENCIAR EL BRONZEJAT AQUEST ESTIU

5 TRUCS PER A POTENCIAR EL BRONZEJAT AQUEST ESTIU

T’agradaria lluir un bronzejat de cinema aquest estiu? La pell morena sent fenomenal, segur que et veus més radiant quan estàs bronzejat/da, i per això a l’estiu fas tot el possible per agafar color. Ens passa a molts! No obstant això, la cura de la pell és fonamental a l’hora de prendre el sol, d’una banda, per a protegir-la i per una altra per a tenir un bronzejat homogeni i durador. Una vida sana i un bronzejat perfecte, què més necessites?

La idea no és posar-te hores i hores al sol, amb olis sense protecció, perquè això pot ser molt perillós per a la teva pell. El més important per a posar-te morena a l’estiu és fer-ho a poc a poc i de manera progressiva, així el teu bronzejat serà molt més bonic i et durarà més temps. No obstant això, sí que existeixen alguns trucs per a potenciar el bronzejat, vegem-los:

Exfolia la teva pell a la dutxa

Utilitzar un exfoliant a l’estiu com a mínim una vegada a la setmana, t’ajudarà a allisar la teva pell i eliminar les cèl·lules mortes, ajudant a que la teva pell estigui més radiant i vagi agafant un morè homogeni.

Utilitza un protector solar d’acord amb la teva pell

La protecció solar és fonamental per a un bronzejat bonic, pots començar amb una protecció alta fins que la teva pell vagi agafant to, i posteriorment baixar-la una mica. Però sempre que et posis al sol, fes-ho amb la pell protegida i hidratada. Cremar-te no t’ajudarà a posar-te morena més ràpid, sinó que farà que et pelis i que no tinguis un bronzejat perfecte.

Augmenta el teu consum d’aliments rics en caròtens i vitamines

Existeixen aliments que ajuden a activar la melanina del teu cos, com ara les pastanagues, les taronges, la carabassa o el bròquil. Introdueix-los a la teva dieta diària i notaràs com enguany potencies el teu bronzejat.

trucs potenciar el bronzejat

Mantingues la teva pell hidratada i mulla’t amb freqüència

Si et poses un bon protector solar i t’agrada l’aigua, és la combinació perfecta. Quan ets a l’aigua del mar o de la piscina, aquesta actua com a lupa i ajuda al fet que els raigs de sol bronzegin més ràpid la teva pell. A banda de refrescar-te i no haver d’estar tombada aguantant la calor.

Beu molta aigua i líquids

Hidratar el cos a l’estiu és molt important, però a més t’ajudarà a hidratar-lo des de dins, potenciant també la hidratació de la teva pell i la seva cura. Entre els beneficis de beure 2 litres d’aigua, a l’estiu, sens dubte, mantenir-te hidratat t’ajudarà a lluir un bronzejat fantàstic.

Surt a passejar i fes esport a l’aire lliure

Pots prendre el sol tombada a la piscina volta i volta, però una altra manera d’anar agafant més color és sortir a passejar i practicar esports com el running a l’aire lliure, ja que inconscientment el sol et va donant a poc a poc i et posa morena. Sempre amb protecció!

Recorda no prendre el sol a les hores centrals del dia per evitar cremar-te. Amb aquests trucs segur que aquest estiu llueixes un bronzejat increïble. I tu? Inclouries algun truc per a potenciar el bronzejat més en aquesta llista? Explica’ns-ho!