5 USOS DEL QUÈTXUP PER NETEJAR QUE NO T’IMAGINAVES

5 USOS DEL QUÈTXUP PER NETEJAR QUE NO T’IMAGINAVES

Hi ha cops que tenim remeis de neteja a tocar i no ho sabíem. És el que passa amb el producte del que us parlarem en aquest post.

I és que, qui pensaria que aquesta deliciosa salsa de tomàquet que fiquem a alguns dels nostres menjars serviria també per a netejar algunes coses? Sí, amics i amigues, el quètxup a banda d’estar molt bo pot fer-se servir com a remei casolà de neteja. Si ja us agradava el quètxup, després de llegir aquest article li trobareu més usos!

El quètxup té propietats de neteja que potser molts/es no us imaginàveu. Però a la nostra secció de consells estem per a explicar-vos-ho.

Usos de neteja del quètxup

1- Netejar paelles

Moltes vegades el greix es queda enganxat i adherit a les paelles i és difícil treure’l i que quedi net. Doncs bé, podem deixar-les lluents fent servir una mica de quètxup. Col·loca una capa de salsa al fons de la paella i deixa-ho com a mínim mitja hora. Quan hagi passat aquest temps neteja amb aigua i sabó i sortirà tota la brutícia.

usos neteja del quètxup

2- Eliminar el rovell

Alguns estris de la casa s’acaben rovellant amb el pas del temps deixant-los amb mal aspecte. Podem retirar el rovell gràcies al quètxup. Només cal que estenguis una mica de quètxup a l’objecte amb rovell i frega amb una esponja o drap.

3- Eliminar males olors als draps

Sol passar que els draps de cuina acaben agafant una olor desagradable difícil de treure. Fent servir quètxup podem solucionar-ho. Empastifa el drap amb quètxup, deixa’l actuar uns minuts, esbandeix amb aigua sota l’aixeta i renta’l a la rentadora amb el teu programa habitual.

4- Netejar objectes d’acer inoxidable

Els objectes d’acer inoxidable solen ennegrir a mesura que passa el temps. Per sort tenim una solució molt fàcil i barata. Només has d’estendre el quètxup sobre la peça a netejar i deixar-lo actuar uns minuts, neteja’l i esbandeix-lo. Això serveix també pels estris de coure i plata.

5- Netejar bijuteria

Pots deixar la bijuteria com nova fent servir quètxup. Tira una mica de quètxup a les mans i frega la peça que vols que recuperi la lluentor. Després esbandeix-la amb aigua tèbia i eixuga-la amb un drap.

Esperem que després de llegir aquest pots vegeu el quètxup no només com una deliciosa salsa, sinó també com un bon aliat de neteja. Què us semblen aquests trucs? Els heu provat algun cop?