6 ALIMENTS QUE AUGMENTEN EL DESIG SEXUAL (I NO HO SABIES)

6 ALIMENTS QUE AUGMENTEN EL DESIG SEXUAL (I NO HO SABIES)

T’agradaria avivar el desig sexual de la teva parella? Has provat alguna vegada aliments afrodisíacs per despertar de nou la passió? No et preocupis! Aquests aliments et sorprendran. Existeixen molts aliments que tenen propietats afrodisíaques, ja que per les seves propietats nutricionals ajuden a despertar el desig sexual i a estimular-lo.

Per si no ho sabies, el terme “afrodisíac” prové de la mitologia grega, d’Afrodita, la deessa de l’amor. Per això ens referim a aquests aliments com afrodisíacs, perquè són capaços d’augmentar la libido i potenciar la sexualitat. Coneguem-los!

Canyella

La canyella és una espècie amb grans propietats nutricionals i beneficis per la salut. Entre els quals ajuda a millorar la circulació de la sang afavorint la irrigació sanguínia dels genitals i provocant una major excitació tant en l’home com en la dona. També ajuda a millorar la disfunció erèctil en els homes. També el poder del seu aroma és molt excitant, pots comprar espelmes de canyella o algun perfum.CanyellaLa canyella és una espècie amb grans propietats nutricionals i beneficis per la salut. Entre els quals ajuda a millorar la circulació de la sang afavorint la irrigació sanguínia dels genitals i provocant una major excitació tant en l’home com en la dona. També ajuda a millorar la disfunció erèctil en els homes. També el poder del seu aroma és molt excitant, pots comprar espelmes de canyella o algun perfum.

Xocolata

La xocolata és un altre aliment estrella entre els afrodisíacs. El cacau potencia la serotonina, una substància que aviva el plaer. També contenen l-arginina, que ajuda a potenciar l’activitat sexual, augmentant l’excitació tant en l’home com en la dona.

Mel

La mel d’abella té propietats que ajuden a estimular l’apetit sexual. Com a curiositat, l’origen del nom de “lluna de mel” després d’un casament d’una parella, ve perquè antigament els nuvis prenien mel per despertar la seva sexualitat i augmentar la fertilitat.

Ostres

Les ostres són un marisc amb alt contingut en zinc, el qual afavoreix la producció de testosterona i estrògens, hormones directament relacionades amb el desig sexual. A part de la seva semblança amb l’òrgan reproductor femení és excitant. Diuen que si les prens crues són encara millors!

Vi

També diuen que prendre una copa de vi abans de practicar sexe ve genial. L’alcohol és un vasodilatador que augmenta el desig sexual i l’excitació, i el vi sens dubte és un caramel. Compte! Amb moderació, si et passes de mida pot ser que aconsegueixis l’efecte contrari.

Plàtan

El plàtan, a més d’assemblar-se molt a l’òrgan sexual masculí, per la qual cosa dóna molt joc, té propietats afrodisíaques. És una fruita rica en potassi, magnesi i vitamines que ajuda a despertar la libido.

Sens dubte has d’incloure aquests aliments afrodisíacs a la teva dieta per gaudir d’una millor vida sexual. Coneixies les propietats d’aquests aliments? Prova’ls, et sorprendran!