6 ANUNCIS ANTICS QUE RECORDARÀS SI ETS DELS 80

6 ANUNCIS ANTICS QUE RECORDARÀS SI ETS DELS 80

La televisió és una d’aquelles coses que ha estat i està present en molts moments de la teva vida. De la mateixa manera que les pel·lícules i les sèries, els anuncis de televisió també ens generen records i en alguns casos desperten nostàlgia. Probablement la publicitat que veus avui a la televisió no és la mateixa que quan eres petit i no etdeixaran tan fascinat, oi? Per això aquests anuncis antics et portaran molt bons records i confirmaran que ets un jovell com jo, i amb molta honra!

Anuncis que et faran tornar a la infància

1.   Anunci Natilles Danone

De ben segur que recordes com s’alimenta un campió, aquest clàssic anunci de la nostra infància on alguns reconeguts futbolistes gaudien unes delicioses i dolces natilles per a ser uns campions. Tot i que les natilles avui estan entre els aliments que més engreixen segueixen sent un postre d’allò més deliciós pels més petits i els més grans.

2.    Anunci Cola Cao

I què se’n va fer del negrito del Àfrica Tropical del Cola Cao, esmorzar i berenar genial, el prenia el futbolista, els bons nedadors, el ciclista, el boxejador i per descomptat els nens sobretot per esmorzar. Els anuncis d’avui dia de Cola Cao no tenen l’encant de la nostra època. No creus?

3.   Anunci Xampú Polls Filvit

Recordes el ritme encomanadís de Filvit Xampú? El millor xampú contra els polls de l’època. Si no volies que els polls dels teus fills t’envaïssin i no paressin de picar, calia fer-lo servir un cop per setmana quan ens banyéssim.

4.    Anunci Los Conguitos

I per descomptat, els deliciosos conguitos, cacauets recoberts de xocolata… Mmmmm… un mític de la nostra època i amb el qual els nens ens tornàvem bojos. Per no parlar de com d’originals eren els dibuixos d’aquests anuncis.

5.    Anunci Bolis BIC

Un bolígraf anunciant-se a la televisió? Sembla impensable avui dia amb tanta tecnologia, i tot i que els bolígrafs BIC es segueixen fent servir, abans eren el millor del millor, un clàssic que de ben segur et farà sentir jovell. Els segueixes utilitzant o només el mòbil?

6.   Anunci Donuts

I finalment els donuts, aquella deliciosa pasteta amb un forat al centre tan original, que segueix sent al top de la brioixeria industrial més aclamadapels joves si vols tenir un dia rodó. Llavors a la nostra època el millor eren els donuts de dos en dos com deia l’anunci. Avui pots trobar donuts de 4 en 4, recoberts de xocolata i fins i tot farcits.

Què t’han semblat aquests anuncis antics? Els coneixies tots o ets més gran o jove que ells? Quin més hi inclouries? Ha canviat molt tant la imatge com el missatge dels anuncis d’avui dia, sent els mateixos productes, no trobes?