6 DE LES CERVESES MÉS EXTRAVAGANTS QUE HAS DE CONÈIXER

6 DE LES CERVESES MÉS EXTRAVAGANTS QUE HAS DE CONÈIXER

Us animeu a conèixer 6 de les cerveses més extravagants que existeixen? De birres en podem trobar a qualsevol lloc del món, amb diferents noms, presentacions i fins i tot variants. No obstant, en aquest racó sibarita us vull parlar d’algunes de les cerveses més al·lucinants, tant per la seva presentació com per la seva fabricació. Segueix llegint, perquè de ben segur que más d’una canya d’aquesta llista et deixarà bocabadat.

1- Bilk: una canya rica en calci

El seu nom us dóna alguna pista? Aquesta és una barreja entre “Milk” i “Beer” i ve del Japó, més concretament de l’illa de Hokkaidō, on l’activitat ramadera és bastant típica.

El procediment inclou l’addició de llevat de cervesa a la llet, mentre que el seu origen està relacionat, sembla ser, amb un excedent de producció de llet. També podeu escoltar que la seva missió era acostar a les dones al món de les birres. Qui sap?

El que sí és cert és que les Bilk es podrien considerar com superaliments, sobretot si penseu en la combinació cervesa-llet. L’alcohol present és de 5%.

2- Mamma Mia!

La Pizza Beer Mamma Mia de ben segur us sorprendrà a més d’un de vosaltres, perquè es tracta d’una cervesa de Pizza. És a dir, incorpora llúpol, alfàbrega, tomàquets, all i orenga, com una Margarita!

Els seus creadors, ubicats a Illinois, Estats Units, han aclarit que és una beguda totalment vegetal, sense productes animals ni olis.

Us animarieu a provar aquesta combinació? Sens dubte és de les cerveses més extravagants i mereix ser en aquest racó sibarita.

3- Stout Kentucky Brunch

La Stout Kentucky Brunch no només es posiciona com una de les cerveses més extravagants gràcies a la incorporació de cafè en la seva elaboració. El contingut d’aquesta ampolla també és envellit ni més ni menys que en botes que en altre temps van servir per madurar-hi bourbon.

A més, la seva producció és bastant reduïda, i si desitgeu adquirir aquesta cervesa directament a la seva fàbrica a Estats Units, només us podeu emportar 1 ampolla per persona, atès que que només n’elaboren unes 400 l’any.

4- Les cerveses més extravagants: una birra per gossos

En aquest racó sibarita res es queda enrere i tot i que la cultura de te està cada cop més en auge, la cervesa no dubta en fer-se el seu lloc. De fet, aquesta és de les més extravagants, ja que és una cervesa per gossos!

Ho heu llegit perfectament. Es tracta d’una birra pels vostres amics peluts, amb la que no heu de preocupar-vos per la seva salut. Perquè sí, l’alcohol d’altres presentacions és dolenta per la vostra mascota.

El nom d’aquesta meravella canina és Kwispel que, en holandès, significa ‘remenar la cua’, com segurament farà el vostre gosset en provar-la. És clar que els seus ingredients potser no us semblin tan apetitosos a vosaltres, això inclou una infusió exclusiva d’extracte de carn de vaca, així com també malta. I és apta per humans!

5- Walker, pels amants de The Walking Dead

Us preguntareu la raó d’aquest títol tan estrany? No ho dubto. El cert és que aquesta cervesa va ser llançada com a celebració d’un dels finals de temporada de la sèrie en qüestió. Res de l’altre món fins ara, oi?

La raó per la que aquesta ampolla pertany a la llista de 6 de les cerveses més extravagants és pels seus ingredients. Voleu endevinar? És una canya amb cervell de cabra fumat. Als cervells se li sumen els típics civada, blat, ordi, així com també un toc de nabius.

6- Er Boqueron

Per últim, però no per això menys especial, trobareu Er Boquerón, una cervesa amb arrels valencianes, de Xàtiva. Però això no és el que la fa especial, sinó el seu concepte.

Er Boquerón és una de les cerveses més extravagants per diverses raons. Aquesta és una birra artesanal, on conflueixen dos elements: la cervesa artesanal i l’aigua de mar.

Tal com ho llegiu, aquesta beguda irromp en aquest racó sibarita com una cervesa rossa, fresca i super fàcil de prendre. Gaudeix d’una doble fermentació, així com també de quatre dels ingredients bàsics: llúpol, malta d’ordi, aigua i llevat.