6 SÈRIES DE POR A NETFLIX IDEALS PER AMANTS DEL TERROR

6 SÈRIES DE POR A NETFLIX IDEALS PER AMANTS DEL TERROR

Fa no massa temps, us portàvem un post amb recomanacions de sèries d’amor que podíeu v

eure a Netflix. Avui canviarem totalment de gènere i ens centrarem en sèries de por o terror.

El terror és un gènere que apassiona a alguns i altres són incapaços de veure perquè després els costa agafar el son. Precisament aquest post va per aquells fans de la veritable por que gaudeixen amb els ensurts, la intriga i les històries malèfiques i terrorífiques.

Les plataformes d’streaming ens ofereixen una gran quantitat i varietat de continguts; està clar que les sèries de terror no són una excepció, i podem trobar diversos títols per passar por.

sèries de por

6 sèries de terror i por a Netflix

1- La maldición de Hill House

Les cases embruixades són un recurrent d’aquest gènere i aquesta sèrie gira entorn d’una d’elles. Basada en la novel·la de Shirley Jackson, aquesta sèrie ens explica la història d’uns germans que van créixer a una casa on hi van tenir experiències paranormals que els seguiran perseguint a la actualitat.

Actualment hi ha 1 temporada.

2- Haunted (Al borde de la realidad)

Capítols curts d’una mitja hora formen les 3 temporades que hi ha d’aquesta sèrie fins ara. És, per tant, una minisèrie amb capítols independents; cadascun tracta d’una història de terror de diferent temàtica.

3- Marianne

Sèrie de televisió francesa protagonista de la qual és una escriptora principiant de llibres de terror que comença a ser assetjada per un dels seus personatges. Decideix tornar a la seva localitat natal i afrontar els dimonis del passat.

La sèrie té 1 temporada (en principi no n’hi haurà més) i ha cultivat bones crítiques.

4- Black Summer

Un altre tema recurrent pel que fa a la intriga i la por són els zombies.

En aquesta sèrie ens trobem amb un apocalipsis zombie i, diverses persones que no es coneixen, hauran d’aliar-se per a fer-se fortes. Una sèrie que et mantindrà en tensió des del minut 1.

Actualment hi ha 1 temporada.

5- The Mist (La Niebla)

Una aterradora boira ha sembrat el caos a un poble de Maine atrapant els seus habitants. Aviat s’adonaran de l’horror que s’amaga dins la boirina.

És una adaptació de la novel·la curta “The Mist” d’Stephen King de la que també hi ha una pel·lícula. En relació a la sèrie, compta actualment amb 1 temporada a Netflix.

6- Gul (Ghoul)

Minisèrie india de 3 episodis. En aquesta ocasió, anem a un centre militar on arribarà un presoner sinistre. Allí una investigadora militar arriba amb la missió d’interrogar-lo i que després de la seva arribada han començat a passar fets estranys.

Esperem que passeu veritable por amb aquesta petita selecció. I com sempre, us animem a que ens doneu la vostra opinió sobre aquestes i altres sèries de terror que hagueu vist.