8 DOLENTS DE PANTALLES QUE TROBEM A FALTAR

8 DOLENTS DE PANTALLES QUE TROBEM A FALTAR

Ets més de cine o de sèries? Prefereixes els finals feliços o els tristos? Misteri, acció, comèdia… Si t’agraden les grans històries de cinema i televisió segur que no només recordes els herois i els bons, els dolents i els personatges més malvats de tots els temps també es queden a la nostra memòria. De fet, hi ha moltes històries que ens enganxen per aquest protagonista malvat i amb caràcter.

De la mateixa manera que la publicitat amb anuncis de tota la vida ens deixa fascinats en viatjar a bons records, hem recopilat alguns dels dolents de la gran i petita pantalla que als fashionistes com nosaltres sens dubte ens han deixat senyal per sempre perquè fins i tot els hem agafat afecte.

Dolents mítics i inoblidables de pel·lícules i sèries

1- Darth Vader

Al top 1 hi tenim Anakin Skywalker, Darth Vader. El personatge malvat de la famosa saga de Star Wars del director George Lucas. La saga es centra en el seu coneixement de la Força, la caiguda al costat Fosc i, finalment, la seva redempció i mort. Darth Vader, vol dir «pare fosc» i és que a la saga el famós “jo sóc el teu pare” segur que et porta grans records de les escenes d’aquesta saga tan potent i històrica.

dolents mítics de pel·lícules i sèries darth vader
Darth Vader

2- Joker

Si t’agraden els pallassos malvats, Joker sens dubte és dels que són inoblidables. Tant a la pel·lícula original de Batman, com a altres a les que apareix aquest personatge com Esquadró Suïcida o el Joker, és un dolent únic. La seva rialla, les seves anades d’olla i la seva bogeria no deixen que ens oblidem del seu costat fosc.

3- Malèfica

Una dolenta, bruixa i dona malvada, madrastra de Blancaneus a nombroses pel·lícules de Disney i sèries. Li feia la vida impossible a Blancaneus i parlava amb el seu «mirallet, mirallet… qui és la més bonica del regne?». Un personatge fashcinant difícil d’oblidar.

4- Gru

«Banana» «Papaya» segur que, si t’agraden les pel·lícules de dibuixos animats, seràs fan de «Gru, el meu dolent preferit». Encara que Gru va començar la seva saga de pel·lícules sent un dolent malvat amb els seus minions, al final es va canviar al costat dels bons juntament amb les seves tres filles adoptives i la seva dona i ara és una família adorable i inoblidable.

dolents mítics de pel·lícules i sèries Gru
Gru

5- Freddy Krueger

Un mític de les pel·lícules de terror dels 80, el monstre de cara cremada i amb urpes metàl·liques que apareixia a les nits, quan estiguessis al lloc més profund del teu son per turmentar-te i espedaçar-te.

6- IT

Tornem als pallassos més dolents i terrorífics de la gran pantalla, tot i que IT o Pennywise va començar als llibres i després han fet pel·lícules sobre ell i de com enganyava els nens i els feia desaparèixer amagat amb el seu globus vermell.

dolents mítics de pel·lícules i sèries IT
IT

7- Hannibal Lecter

Un veritable dolent a més de caníbal, amb la seva màscara i camisa de força. Interpretat per Anthony Hopkins, i tant recordat a l’època de Halloween a les disfresses dels que veuen en ell el terror personificat, que es diu aviat.

8- Scar

Quan recordes la pel·lícula del Rei Lleó és inevitable no recordar com va morir Mufasa, el pare lleó en mans del seu germà, Scar el pervers. Un lleó malvat que només vol el poder abans que el seu nebot, Simba, continuï amb el regnat.

dolents mítics de pel·lícules i sèries Scar
Scar

I segur que te’n venen molts més al cap! Perquè les històries sense un personatge dolent, pervers i malvat no són el mateix, oi? Quin més inclouries a aquesta llista de grans dolents i per què?