AIXÒ ÉS EL QUE PASSA SI POSES UN ALL SOTA EL COIXÍ

AIXÒ ÉS EL QUE PASSA SI POSES UN ALL SOTA EL COIXÍ

Potser t’ha sorprès el títol, però no et preocupis, que t’ho explicaré amb detall.

Jo també era una mica escèptic respecte a aquest tema i la veritat és que al principi no tenia massa expectatives en què posar un all sota el coixí aportés tots els beneficis que t’explicaré en aquest article.

La veritat és que quan vaig començar a posar un all sota el coixí, ho vaig fer més com a experiment personal que esperant resultats, però em va sorprendre que al cap de poc temps ja començava a notar els beneficis de realitzar aquesta pràctica habitualment.

Però sense allargar-me més, passo a explicar-te alguns dels molts beneficis que t’aportarà posar un simple all sota el coixí, per molt increïble que sembli.

Prevé la grip i els refredats

L’all és un antihistamínic natural, que a més d’enfortir el sistema immunitari del nostre cos, millora el sistema i descongestiona les vies respiratòries, per això és ideal per a aquelles persones que poden patir al·lèrgies o problemes respiratoris.

Dormiràs molt millor

L’all és molt ric en zinc, que és un mineral que millora la qualitat del son i provoca un efecte calmant i relaxant a l’hora de dormir. És excel·lent per combatre l’insomni, per la qual cosa si pateixes aquest tipus de problemes, no ho dubtis i col·loca un all sota el coixí.

Millora el rendiment físic

L’all és un estimulant natural que ajuda a millorar el rendiment i l’activitat física durant el dia. Tot i que durant les nits actua com un relaxant natural, durant el dia permet activar-nos i millorar el nostre rendiment físic l’endemà.

Alleuja i prevé la tos

Es tracta d’un excel·lent expectorant, per això t’ajudarà a eliminar les flegmes que es troben a les vies respiratòries, ajudant i millorant el funcionament dels teus bronquis, per la qual cosa respiraràs molt millor.

Millora la circulació

L’all conté moltíssima vitamina B, cosa que ajuda i millora molt la circulació sanguínia i ajuda a evitar coàguls.

Antibiòtic natural

A banda d’ajudar a enfortir el sistema immunitari del nostre cos, fomenta la cicatrització de les ferides cutànies i fa que no s’infectin, per la qual cosa és molt recomanable el consum si solem tenir problemes infecciosos.

Millora les funcions hepàtiques

A més d’ajudar a eliminar toxines del teu cos, també és un potent depurador del fetge gràcies al seu alt contingut de vitamines A, B i C, que milloren les funcions hepàtiques del nostre cos de manera espectacular.

Retarda l’envelliment

Gràcies a les seves propietats antioxidants, l’all és excel·lent per endarrerir l’envelliment cel·lular i fins i tot regenerar alguns tipus de cèl·lules malmeses, tot i que no és, evidentment, el remei definitiu contra el pas dels anys, sí que ens pot ajudar a conservar-nos molt més joves durant més temps.