Balnearis a Espanya per gaudir després del confinament

Balnearis a Espanya per gaudir després del confinament

Després d’estar tancats durant algunes setmanes, el que menys ens ve de gust és tornar-nos a tancar o quedar-nos a casa, no trobes? Tot i que durant el confinament hem pogut gaudir més de ser a casa, tot acaba cansant. És per això pel que, després d’estar durant tant temps al mateix espai, recomanem passar uns dies de descans a un balneari a l’aire lliure. D’aquesta manera podràs gaudir de l’aire lliure al mateix temps que et relaxes.

Amb l’arribada del bon temps, ja que ens queden poques setmanes de fred i pluja, ve de gust ser a l’aire lliure, no? És precisament per això pel que a continuació et recomanem alguns balnearis a Espanya. T’encantarà l’experiència!

1. Balneari d’Archena

El balneari d’Archena és precisament un espai termal de més de 200.000 metres quadrats que s’ubica a la Vall del Ricote, a la província de Múrcia.

Aquest lloc paradisíac, a més de tenir un hotel on t’hi pots allotjar, també disposa d’una piscina termal tant interior com exterior. Així doncs beneficiar-te de totes les propietats de les aigües termals et serà molt fàcil.

Vall de Ricote
Vall de Ricote

Les termes Chavasqueira ofereixen un circuit japonès amb banys termals, sauna i piscines d’aigua freda, tot a l’interior. Però, si prefereixes gaudir de l’aire lliure, a Chavasqueira, situat a Ourense, podràs gaudir de les tres piscines termals que es troben a l’aire lliure i que estan a una temperatura de 41º. Una autèntica delícia.

3. Balneari de Verche

A València, prop del riu Túria, trobem el balneari de Verche amb dues piscines d’aigües termals a l’exterior. Això sí, si prefereixes ser dins de l’hotel, també ofereixen banyeres d’hidromassatge, banys turcs o dutxes circulars, entre altres opcions.

4. Balneari d’Alhama

En plena naturalesa trobem la piscina termal exterior del Balneari d’Alhama, situat a Granada. És un autèntic espectacle ja que sentiràs que ets a la mateixa selva.

5- Balneari d’Arnedillo

En aquest balneari situat a La Rioja, trobem unes aigües termals amb un ingredient natural únic, les peloides. Això és una espècie de fang vegetal que ajuda a nivell terapèutic. Cal tenir en compte que aquest fang es troba només a tres punts d’Espanya, cosa que fa que moltes persones vinguin al balneari buscant sanació.

balnearis a Espanya - Arnedillo
Balneari d’Arnedillo

A Pontevedra trobem el balneari Acuña amb una gran piscina termal a l’aire lliure. Aquesta aigua es renova de manera constant, així sempre es troba per damunt dels 30º.

7- Balneari de Fitero

A Navarra podràs gaudir d’una piscina hidrotermal exterior que manté una temperatura d’entre 34ºC i 35ºC durant tot l’any, cosa que és una autèntica delícia. També disposes de tractaments termals dins dels diferents hotels de la zona.

8- Balneari de Mondariz

Tornant a Galicia, aquest balneari compta amb cinc tècniques relaxants entre les que s’hi inclou, com era d’esperar, les aigües termals que estan a l’exterior.

9- Balneari de la Concepción

A Albacete hi trobem aquest balneari tant sanador en comptar amb aigües mineromedicinals riques en sodi i magnesi. És una fabulosa opció per a recuperar-te després del tancament involuntari.

10- Balneari la Virgen

A Saragossa també hi trobem aigües termals a l’aire lliure que mantenen una temperatura d’entre 30ºC i 34ºC. A més, també ofereixen diferents tractaments basats en les aigües termals.