6 BENEFICIS SALUDABLES DEL TE VERMELL

6 BENEFICIS SALUDABLES DEL TE VERMELL

Ets un amant de les begudes saludables? T’agrada prendre diàriament una tasseta de te calentet per relaxar-te? El te és un beguda que s’elabora amb fulles seques de diferents plantes i que té molts beneficis per la teva salut. Concretament, el te vermell posseeix tons vermellosos gràcies a que es seca en testos de coure i el seu valor al mercat depèn de quant temps hagi estat processat, factor que varia entre dos i cinquanta anys. És una de les varietats més consumides després del te verd. És una beguda perfecta tant per l’hivern calentet, com fresquet a l’estiu, juntament amb altres aliments saludables per portar una vida sana.

Beu te vermell, beu salut

Entre les seves propietats saludables en podem destacar:

1- Ajuda a fer la digestió

El te vermell ajuda a metabolitzar els aliments que consumeixes al teu dia a dia de manera correcta, aprofitant tots els nutrients d’aquests i eliminant les toxines. D’aquesta manera faràs molt millor la digestió després dels menjars, sentin-te bé després de qualsevol menjar.

2- Ajuda a accelerar el metabolisme

El te vermell, afavorint una correcta digestió, accelera també el teu metabolisme absorbint els nutrients de la teva alimentació, gràcies a les propietats de les plantes amb les que s’elabora. El metabolisme accelerat et farà sentir molt més lleuger a part de ser beneficiós per la teva salut i mantenir-te en un pes adequat.

3. Ajuda amb la pèrdua de pes

El te vermell també et pot ajudar a aprimar, ja que un metabolisme accelerat potencia la crema de les calories que consumeixes i una correcta digestió ajuden a perdre pes.

top view of a cup of tea with turkish bagels and fresh red tomatoes isolated on a wooden background

4- Ajuda a desintoxicar el cos

Bevent te vermell diàriament, aniràs més vegades al lavabo, reduint la retenció de líquids i eliminant fàcilment les toxines del teu cos, absorbint únicament els nutrients saludables que el teu cos necessita.

5- Ajuda a reduir els nivells de colesterol en sang

Estimulant la digestió als menjars, el te vermell també contribueix a reduir els nivells de lípids en sang, és a dir, el colesterol prové dels menjars alts en greixos i ultraprocessats.

6- T’ajuda a mantenir-te hidratat

El te ajuda a hidratar el cos, a banda d’ajudar-te amb la retenció de líquids i la cel·lulitis, beure molt te vermell és el mateix que beure molta aigua però agregant-hi tots aquells beneficis que aquest ofereix.

Has començat a gaudir ja de tots els beneficis del te vermell? O bé prefereixes alguna altra varietat de te? Per què? Quines altres begudes saludables consumeixes amb freqüència?