EL COTXE QUE COMPLEIX EL QUE PROMET

EL COTXE QUE COMPLEIX EL QUE PROMET

Abans de sortir amb el cotxe sempre ens fem promeses els uns als altres: Conduiré amb cura. Arribaré a temps per sopar. Et llegiré un conte quan arribem a casa … El nou Hyundai i30 s’ha dissenyat perquè puguis complir aquestes promeses una vegada i un altre, en gran part gràcies a la tecnología que incorpora.

Avui a Serendippias.com t’expliquem per què hauries de tenir en compte l’i30 si estàs pensant canviar de cotxe aviat.

Un nivell de seguretat en el qual pots confiar

Aquest model es fabrica a Europa, concretament a la planta que Hyundai disposa a Nošovice, localitat de la República Txeca, i incorpora multitud de sistemes de seguretat que posicionen el Hyundai i30 com un dels vehicles més segurs i fiables del seu segment (tipus C).

Incorpora el sistema actiu de canvi involuntari de carril (LKA), l’assistent de prevenció de col·lisions frontals amb detector de vianants i bicicletes (FCA), o el sistema de seguiment de carril (LFA) entre moltes més tecnologíes de seguretat per sentir-nos més tranquils al volant i complir aquestes promeses que ens fem els uns als altres.

La garantia de 5 anys de quilometratge il·limitat és un plus més de seguretat per gaudir de les coses que estimem a la vida sense haver de preocupar-nos pel nostre cotxe. Una de les millors garanties que hi ha a la indústria de l’automoció.

No som perfectes. Vessem el cafè, perdem les claus del cotxe i ens passem els desviaments. Per això el nou Hyundai i30 incorpora l’última tecnologia per fer-nos la vida més fàcil i la conducció més còmode. És, el que avui dia s’anomena un cotxe intel·ligent

Una pantalla tàctil flotant de 10,25 “amb navegació en 3D ens permet connectar el nostre mòbil i gaudir de la nostra música preferida i les aplicacions del nostre telèfon a una pantalla de grans dimensions gràcies a Android Auto o Apple CarPlay. La bateria tampoc serà un problema gràcies a la plataforma de càrrega inalàmbrica.

Més eficient. Menys combustible. menys emissions

El nou Hyundai i30 inclou reconeixement de veu, control del vehicle a través d’una aplicació mòbil (BlueLink) i una infinitat de funcionalitats tecnològiques, com els serveis LIVE *, que ofereixen informació en temps real del trànsit, la previsió meteorològica, així com també alertes de la ubicació dels radars de velocitat.

El Hyundai i30 té un estil únic. És un d’aquells cotxes que crida l’atenció quan circula, i no és d’estranyar, perquè a més de conservar moltes de les característiques del disseny anterior en què va participar Peter Schreyer (Prestigiós dissenyador alemany creador del primer Audi TT) s’ha actualitzat amb nous elements, com els estilitzats fars LED davanters, que el converteixen en un cotxe molt més elegant el miris per on el miris, i a sobre eficient!

Aquesta nova versió inclou motors dièsel i gasolina amb sistema híbrid de 48v que redueixen considerablement les emissions de CO2 i el consum de combustible, convertint a l’Hyundai i30 en un cotxe fantàstic per circular per la ciutat. Gràcies a l’etiqueta ECO de la DGT es pot accedir al centre de la ciutat mentre estan activats els protocols per alts nivells de contaminació i a les zones de prioritat residencial,  alhora que disposa dels avantatges per aparcar  i descomptes en peatges.

Configura el nou Hyundai i30 a la teva mida. Hyundai ha aconseguit un equilibri perfecte amb el nou Hyundai i30, perquè a més de ser un dels vehicles més segurs i fiables de la seva categoria, disposar de l’última tecnologia i ser molt més eficient, el seu preu és molt atractiu i competitiu

Actualment gaudeixen d’importants descomptes. Fes click aquí per saber més sobre el nou Hyundai i30 i configurar-te’l a mida.

Selecciona el tipus de motor que s’adapti millor al teu dia a dia (Benzina, Gasolina Híbrid, Dièsel o Dièsel Híbrid), tria l’equipament i el color que més vagi amb tú , i descobreix quin seria el seu preu en menys d’1 minut.