EL SECRET DE BEURE UN GOT D’AIGUA CALENTA PELS MATINS

EL SECRET DE BEURE UN GOT D’AIGUA CALENTA PELS MATINS

Sabies que segons la medicina tradicional xinesa és recomanable beure un got d’aigua tèbia en dejú cada matí? Doncs sí, fer-ho tot just aixecar-te pels matins ajuda el teu organisme abans de l’esmorzar. Aquest costum t’ajudarà a depurar el teu organisme i a facilitar les digestions dels aliments que consumeixis al llarg del dia.

A més, beure aigua calenta relaxa el cos des de dins, de la mateixa manera que quan prens un bany d’aigua calenta per a relaxar-te i sentir-te millor. Però anem a veure amb més detalls alguns dels principals beneficis de beure aigua tèbia pels matins:

Millora la teva digestió

Beure aigua calenta t’ajuda a depurar l’estómac i els intestins, preparant-lo per a rebre aliments, fer la digestió correctament i absorbir els nutrients del que menges. Combat l’acidesa de l’estómac i les digestions pesades. També si pateixes restrenyiment també pot ser la teva solució natural.

digestió

Elimina toxines i protegeix el teu organisme

L’aigua calenta és un perfecte depurador pel teu organisme, ajuda a eliminar toxines del teu cos, fent que et sentis millor. Per això quan estàs malalt et recomanen que prenguis per exemple un gotet d’aigua calenta amb llimona i mel. L’aigua tèbia t’ajuda a combatre millor qualsevol refredat o infecció.

T’ajuda a aprimar i a cremar greix

Beure aigua calenta et pot ajudar a baixar de pes i cremar greix més fàcilment, combinant-ho amb una dieta equilibrada i exercici físic. En eliminar toxines del teu cos, depurar el teu organisme i afavorir la digestió, ajudaràs el teu cos a aprimar més fàcilment. També t’ajuda a accelerar el metabolisme i a afavorir la crema de greixos.

Prevé l’envelliment prematur

Alhora que elimines toxines del teu cos, hidrates i cuides la pell, ajudant el teu cos a que regeneri millor les cèl·lules. Bevent aigua calenta cada matí augmentaràs l’elasticitat de la teva pell.

Millora la circulació sanguínia

Quan beus aigua calenta ajudes a estimular l’organisme i els dipòsits de greix del teu cos, millorant d’aquesta manera la circulació sanguínia. L’eliminació de toxines afavoreix la circulació en tots els sentits.

Com has vist beure aigua tèbia pels matins o fins i tot durant el dia té més beneficis dels que probablement imaginaves. Ja ho fan els xinesos des de fa segles amb els seus tes, les seves sopes calentes, etc, i mira que bé es conserven.

No cal que beguis l’aigua sola, pots afegir-hi una mica de llimona sobretot pels matins, o beure uns quants tes al dia amb aigua tèbia. Coneixies el secret de beure aigua calenta en comptes de freda?