ELS 5 MILLORS ESPORTS PER PRACTICAR A L'ESTIU

ELS 5 MILLORS ESPORTS PER PRACTICAR A L’ESTIU

En aquesta època de l’any som molts/es els que abandonem la nostra rutina diària d’exercici a causa de la calor estiuenca. Amb les altes temperatures es fa menys agradable sortir a córrer, tancar-se en un gimnàs o practicar esport a l’exterior a les hores centrals del dia.

Però l´estiu també ens dóna la possibilitat de fer altres activitats esportives que a més de divertir-nos ens mantindran en forma. A més, l’augment de les hores de llum ens permet estar més temps a l’aire lliure.

Així doncs, us donarem unes quantes idees d’esports que podreu practicar a l’estiu.

1- Natació

Un clàssic de l’època estival. Nedar és un esport senzill que ens permetrà mantenir el cos submergit a l’aigua i fresc. A més, és un dels esports més complets per mantenir-se en forma. El pots practicar a la piscina o a la platja, però en aquest últim cas, recorda sempre seguir mesures de seguretat bàsiques com veure si la bandera permet el bany i no allunyar-se gaire de la platja.

2- Surf

Un dels esports més típics per fer a l’estiu si sou en un lloc de platja. Per començar a practicar-lo, es recomana consultar alguna de les empreses que proporcionen l’equip necessari i fan classes prèvies per aprendre. A més de practicar un esport nou segur que coneixes gent nova.

3- Piragüisme

A determinades zones de riu es practica aquest esport, per la qual cosa és necessari l’ús de caiacs o canoes. Una activitat amb la que a més de mantenir-te en forma, podràs et podràs refrescar mentre fas exercici. I si pots animar amics/es o família per què també ho practiquin, serà molt més divertit!

4- Busseig

Per als afortunats que visquin o estiguin de vacances a llocs amb mar els pot interessar aquest esport. El busseig et permetrà conèixer les profunditats del mar mentre fas exercici. Cal tenir en compte que cal complir una sèrie de requisits previs per practicar esport. Evita bussejar pel teu compte i segueix les indicacions d’un instructor amb experiència.

5- Vòlei platja

esports per fer a l’estiu – voleibol platja

A l’estiu no només hi ha esports per fer a l’aigua, també en podem practicar alguns a la sorra. És el cas del vòlei platja. Pots practicar-ho amb amics/gues o família i no cal disposar de massa accessoris per practicar-ho. És un esport amb què es fa força feina tant de cames com del tren superior.

Recorda que quan facis activitats a l’exterior a l’estiu t’has de protegir de la calor i el sol. Hi ha protectors solars adequats per a cada persona, fins i tot especials per practicar esport. I no oblidis tampoc extremar les precaucions sobretot amb aquells esports que no coneguis.

I segurament després d’una bona sessió d’esport et vingui de gust prendre alguna beguda refrescant per hidratar-te.

Quin esport t’agrada fer a l’estiu?