ELS 5 MILLORS LLOCS I APPS PER CONÈIXER SOLTERS

ELS 5 MILLORS LLOCS I APPS PER CONÈIXER SOLTERS

Quan em van proposar fer aquesta entrada se’m va quedar una lleugera cara de tonto i t’explico el perquè avançant-te les meves conclusions: Apps per conèixer solters, realment serveixen per a lligar? Sí. Són cars? Infinitament. De veritat!? Mira, a mi em van costar dues bodes i dos divorcis. Tot i que aclariré que tot allò em va passar per casar-me amb la mateixa noia en dos continents.

A banda d’aquestes… insignificants anècdotes personals he de dir en justicia que són un lloc fantàstic per a conèixer solters (i -es) i per a mi, un mètode molt més efectiu que els habituals exercicis de barra fixa en discoteca. Llavors valen la pena? Absolutament! Coneguem-los.

apps per conèixer solters
Des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. No esperis al cap de setmana.

1. Mobifriends: fàcil i barat

Senzillet d’utilitzar, és el causant de la meva cara de tonto. Com la majoria d’aplicacions online, et permet filtrar per orientació, ubicació o edat disposant de xat i missatges gratuïts. Ja que ningú ens escolta, et diré que no és necessari el servei premium per arribar a conèixer algú. Més que recomanable. Sort!

2. Tinder: un clàssic modern que no falla.

Vaig provar aquesta app (quan vaig tornar a estar solter, ho juro) per recomanació d’un amic. L’avantatge: és també molt fàcil d’utilitzar. Introdueixes les teves dades bàsiques (i això gairebé si vols) i només has de desplaçar cap a la dreta la foto de les persones properes a tu que t’agradin i que el propi sistema t’hagi presentat. Si els dos heu desplaçat la vostra foto cap a la dreta vol dir que hi ha un «match» i podeu començar a xatejar. Potser sembli una mica menys «seriosa» que l’anterior encara que és possible que sigui una apreciació personal massa subjectiva. Tens un màxim de visualització diària de perfils i per la resta, Mastercard (literalment). És a dir, si vols veure’n més, subscriu-te al premium.

Tot i que la pàgina pot arribar a resultar una mica confusa al principi, acaba sent un lloc alegre i ple d’un dinamisme que enganxa. La seva eina de cerca ha estat ben pensada i permet filtrar amb precisió el tipus d’usuari que vols conèixer. Com a lloc web un esglaó més «pro» que Mobifriends, hauràs de pagar 37€ si el vols provar un mes arribant fins als 12,90€ si el contractes més de 6 mesos. Per cert, Meetic disposa de la seva pròpia app.

apps per conèixer solters
Qualsevol diria que treballa, oi?

4. Edarling: per a solters exigents o aquells que diuen ser-ho

Visualment sorprèn la sensació de serietat que arriba a transmetre. Ja saps, és el lloc “per a solters exigents” i està enfocat a persones d’entre 30 i 40 anys d’un nivell mig-alt. És bastant efectiu, però el fet de dependre del test que facis per a que et presentin candidats/des no m’acaba d’encaixar, encara que entre tu i jo també, conec alguna bona parella sortida d’aquest lloc. El preu de partida és una mica més alt que Meetic (uns 44,90€) però a llarg termini s’igualen. Té també la seva pròpia app.

5. Lovoo app. Encara no l’has provat?

Va ser creada a Alemanya al 2011 i promet un munt de funcions per ajudar-te a lligar. La veritat és que no la conec directament, però justament ara mateix em podria costar algun petit malentès. En qualsevol cas, t’explico de segona mà que el seu sistema freemium no funciona gens malament, tens un munt d’idiomes (15), accés a perfils de l’estranger i fins i tot un «radar» per a detectar oportunitats properes, així que no és d’estranyar que estigui avançant sense permís a clàssics del lligar com el propi Tinder o Badoo.

Com pots veure, disposes de molt bones opcions i en el cas que el teu cercle sigui una mica tancat com el meu, aquests apps per conèixer solters són oportunitats fantàstiques per a conèixer a gent interessant. Ah! I no et tallis per l’edat, avui dia existeixen nois i noies amb i sense canes que el fan servir amb total normalitat i més interès que els de vint-i-tants. Benvinguts a les barres de discoteca del segle XXI.