ELS 7 MILLORS MENÚS D’AVIÓ EN POST PANDÈMIA

ELS 7 MILLORS MENÚS D’AVIÓ EN POST PANDÈMIA

Com a nòmades que som sabem que el menjar que serveixen als vols no sol ser molt desitjable. No obstant, avui et portem una selecció dels 7 millors menús d’avió en post pandèmia.

I és que, ja hi ha llocs que pots visitar sense restriccions, en poques paraules, per a començar a planejar la teva propera aventura de vida nòmada. Per això, hem volgut deixar-te aquest article amb les millors recomanacions de menús que serveixen a diverses aerolínies.

1- El menú de Turskish Airlines

Compten amb vàries opcions de menjar per a diferents classes de viatge. Tots els platets es preparen amb ingredients frescos i pots provar els exquisits sabors orientals i mediterranis.

D’acord amb la duració del vol, et poden oferir des d’un sandvitx fins a un plat complet amb postre inclòs. A més, si tens necessitats alimentàries específiques, pots demanar un menú especial per a tu.

2- El menú d’Austrian Airlines

Un dels menús més amplis d’un avió el té aquesta aerolínia austríaca. Si l’escolleixes per a la teva següent aventura nòmada, tindràs per escollir entre menjar sense gluten, baix en calories, amb poc potasi i fins i tot menú musulmà o hindú, que no contenen porc.

Un menú pot constar de: pa amb caramuixa, Schnitzel de pollastre cruixent i de postre Strudel de poma. Això és només un exemple, perquè un cop a l’aire tu escolleixes què menjar d’acord amb les teves necessitats.

3- El menú de Singapore Airlines

Aquesta aerolínia destaca per tenir a bord a xefs galardonats amb estrelles Michelin. Una petita demostració del que el teu paladar pot experimentar. A la classe econòmica pots assaborir un pollastre al wok acompanyat d’una deliciosa amanida de patata amb gambetes.

Si optes per la primera classe, pots escollit el menú gourmet. A més, pots escollir tots els teus menjars per avançat i basat en les teves necessitats.

4- Menú de Qatar Airways

Gràcies a la col·laboració amb xefs com Ramzi o Tom Aikens, aquesta aerolínia ha aconseguit elaborar un menú de primera que deixa satisfets a tots els seus tripulants.

A la classe Business tenen un menú vegà molt desitjable, a banda d’oferir pa acabat de sortir del forn, sopes, diferents delícies culinàries i els millors postres de les alçades.

5- Menú d’Air France

El menjar que pots trobar volant amb Air France deixarà un bon record a les tevespapil·les gustatives. T’ofereixen elegància, sabors intensos i delicadesa en el servei.

Pots optar per un menú a la carta on escolleixes entre diferents menús disponibles com són el menú Itàlia, menú Healthy, menú Tradition, entre d’altres.

MENÚS D’AVIÓ

6- El menú de Thai Airways

Una gran experiència per a volar i menjar amb Thai. Als passatgers de Royal First se’ls serveix caviar abans que s’asseguin al seient. A més, tots els tripulants tenen accés al deliciós menjar Thai.

Però si vols provar altres opcions, compten amb menús de diferents països. Un àpat consta de sopa, amanides, fruites, formatges i postres boníssims que venen a acompanyar la teva elecció culinària.

7- Menú d’Etihad Airways

Aquesta aerolínia té un dels menús amb porcions més generoses d’aquesta selecció. El seu servei d’àpats comprèn aliments premium, xai, mariscs, pollastre, carn de bou, guarnicions i suculents postres. A més a més, tot serà preparat pels millors xefs de la regió per a garantir-te una experiència única.

Per a que la teva propera aventura de vida nòmada sigui grata des del vol escolleix una aerolínia que t’ofereixi una grata experiència al teu paladar. No te’n penediràs!