5 HOTELS ON LA TEVA MASCOTA SERÀ EL REI

5 HOTELS ON LA TEVA MASCOTA SERÀ EL REI

Els que tenim mascota sabem que formen part de la nostra família des del moment en què entren per la porta de casa. I sempre estem planejant activitats i escapades a les que ens acompanyin; si ells no poden venir, no val la pena el viatge.

Però aquest anhel i desig, moltes vegades és complicat ja que no a tots els establiments i hotels accepten mascotes per allotjar-s’hi. Jo mateix he tingut alguna mala experiència intentant buscar algun lloc on em permetessin allotjar amb el meu gos.

Per fortuna, això cada cop és menys freqüent i més hotels es sumen a la tendència “petfriendly”; cosa que augmenta molt les destinacions a les que podem optar en territori nacional per gaudir d’unes merescudes vacances amb la nostra mascota.

1- Hotel Gudamendi, San Sebastián

San Sebastián

Comencem el nostre llistat pel nord d’Espanya, més concretament a San Sebastián, on ens espera l’hotel Gudamendi.

Aquí acolliran als nostres amics amb totes les atencions, compliments i simpatia que es mereixen per poder gaudir de la seva increïble ubicació a les faldes del Monte Igueldo; en plena naturalesa i amb unes excepcionals vistes del Mar Cantàbric.

2- Hotel ME Mallorca

Mallorca no s’ha d’esforçar massa per seduir-nos i que ens decantem per passar-hi les nostres vacances. Per alguna cosa disposa d’algunes de les millors platges del món i un entorn natural envejable.

Si a això li sumem que l’Hotel ME Mallorca acull els nostres animals com autèntics VIP, amb barnús i joguines incloses, acabem per arrodonir un pla perfecte per aquella escapada que estaves pensant o les properes vacances.

3- Hotel Fuente del Sol, Málaga

Seguim la nostra ruta cap al sud i anem a Málaga, on hi trobarem l’Hotel Fuente del Sol; de 4 estrelles i que ofereix una àmplia gamma de serveis tan pel client com per les seves mascotes.

A més, es troba ubicat molt a prop del Parque Natural del Torcal; que ens permetrà submergir-nos en el seu entorn natural amb els nostres companys de viatge.

4- Hotel Catalonia Puerta del Sol, Madrid

Puerta del Sol. Madrid

La nostra penúltima parada és al mateix centre d’Espanya. Ni més ni menys que a la Puerta del Sol de Madrid. En aquest lloc tan icònic, hi trobarem l’Hotel Catalonia Puerta del Sol, que, sempre que avisem amb antelació, no tindran cap inconvenient en allotjar els nostres amics.

La seva ubicació privilegiada el fa ideal per submergir-nos en l’ambient madrileny i explorar a fons aquesta ciutat que té tant per oferir als seus visitants.

5- Hotels Petit Palace

Per acabar, en comptes de parlar d’un hotel en concret, parlarem d’una cadena. Es tracta dels hotels Petit Palace; si per alguna cosa es caracteritzen, és per tenir una marcada política «petfriendly». Només en arribar ja comptarem amb una bossa de llaminadures i un obsequi.

Per acabar-ho d’adobar, has de saber que als hotels Petit Palace l’estada de les mascotes és totalment gratuïta i no existeix limitació de pes; a banda de poder-nos acompanyar a la zona del menjador (exceptuant els esmorzars).

Realment una gran opció a tenir molt en compte.