LA MODA D’ANAR A UN HOTEL A LA TEVA PRÒPIA CIUTAT

LA MODA D’ANAR A UN HOTEL A LA TEVA PRÒPIA CIUTAT

No hi ha dubte que el confinament ens ha deixat a tots amb un mal sabor de boca, al cap i a la fi, qui no està fastiguejat de quedar-se a casa? Sortir, passar un moment increïble, provar altres aigües i tenir un merescut descans de tant «descans». I és aquí on entra la moda Knowmad d’anar a un hotel a la teva pròpia ciutat, la solució perfecta a tant entrebanc causat pel tancament perimetral de les nostres ciutats.

Per què anar a un hotel a la teva pròpia ciutat? | Nòmades de localitat

Tots tenim una mica de nòmades al nostre interior, al cap i a la fi, qui no enyori una escapada de cap de 9setmana o conèixer alguna cosa nova no sap el que es perd. Una altra veritat innegable és que el tancament perimetral propiciat pel COVID-19 ens ha caigut com un gerro d’aigua freda, ofegant el somni d’aquelles vacances idíl·liques.

Tot i així, la pandèmia també ha servit per obrir-nos els ulls i invitar-nos a redescobrir moltes coses. De fet, encara que sembli no tenir cap ni peus, és possible gaudir d’un canvi d’ambient sense haver de sortir de la ciutat. Fins i tot, els Knowmad més entusiastes (o no) podeu arribar a llocs increïbles i gaudir una nova experiència que ignoràveu de la localitat.

En aquest sentit, ser «nòmades a casa» o convertir-nos en turista de la vostra pròpia ciutat no pot estar complet sense passar per un bon hotel. El millor és que podeu escollir només visitar-lo com un canvi d’aires o incloure’l en un pla complet amb un altre tipus d’activitat. Per exemple, passar per aquella part de la ciutat que no coneixeu, menjar a llocs nous o provar quelcom atrevit.

El millor pla Knowmad: comoditat, proximitat i molt més.

A tota Espanya és possible trobar hotels preciosos, amb grans possibilitats per a desenvolupar les dèries nòmades que porteu dins, però sense arriscar la salut. Alguns d’aquests són:

A Madrid

Si sou habitants de Madrid, el Riu Plaza España en aquesta localitat és una excel·lent opció. Un espectacular hotel, amb vistes i una experiència de luxe. A més, compta amb un protocol excepcional post-COVID que aplica a totes les seves àrees i és possible reservar online.

D’altra banda, el Gran Meliá Palacio de los Duques, considerat un recés històric i de pau en ple cor de Madrid. Amb una ubicació central i estratègica que, si és que així ho desitgeu, servirà a propòsits turistes i nòmades.

València

En aquest cas, el Barceló Valencia és una opció més que recomanada pels nòmades que desitgen conèixer molt més, ja que es troba al costat de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Ciutat de les Arts i les Ciències. València
Ciutat de les Arts i les Ciències. València

Si busqueu luxe i una ubicació més que privilegiada al costat del mar, l’Hotel Balneario Las Arenas no us decepcionarà. I ja que us trobeu a València, i fins i tot si es tracta d’Alacant, no podeu deixar de visitar alguns d’aquests llocs per a menjar una paella de 10.

Pels que sou de Barcelona

Barcelona no es queda enrere i és que, l’hotel The Serras amb la seva ubicació al Barri Gòtic ofereix, entre altres meravelles, una visita al Mar Mediterrani. L’Hotel Mandarín Oriental de Barcelona és una altra prova de que ser Knowmad, turista i seguir les recomanacions post-COVID és possible.

Així mateix, l’emblemàtic Hotel Royal Passeig de Gràcia és un altre recinte a tenir en compte, de la mateixa manera que l’Hotel Sofía o el Palace Hotel. Aquests últimes s’uneixen als -cada vegada més nombrosos- negocis d’hostalatge que reobriran les seves portes pels nòmades després de l’aturada generada per la COVID.

El millor és que podeu seguir la «moda d’anar a un hotel a la teva pròpia ciutat» sense tenir en compte on us trobeu. A tota Espanya hi ha llocs que conviden a deixar sortir el nòmada que porteu dins.