LES 5 MILLORS APPS PER FER ESPORT

LES 5 MILLORS APPS PER FER ESPORT

Com ja saps la tecnologia està present pràcticament a tots els àmbits de la nostra vida. A l’esport també! Si vols trobar la motivació o guia per a fer esport des del palmellde la mà, aquestes apps per fer esport t’encantaran.

Ja sigui perquè no tens temps o ganes d’anar al gimnàs, per què busques altres alternatives o entrenaments d’acord amb les teves necessitats o perquè vols registrar els teus triomfs i objectius fent exercici físic. Parlem-ne.

Runtastic

Si ets dels que els agrada el running, no et pot faltar aquesta aplicació per a runners, ja siguis nou o expert en l’art de córrer. Runtastic et permet monitoritzar el teu progrés i atènyer els objectius que et proposis en algunes activitats esportives com el running, caminar, bici, senderisme, esquí i molt més. Registra les teves distàncies, temps, velocitat, elevació, calories, etc. A més, té una comunitat internacional amb la que intercanviar opinions i compartir gustos.

Endomomo

Aquesta altra app d’esports és molt semblant a Runtastic. Endomomo Sport Tracker és l’únic entrenador personal que cap a la teva butxaca. Tant si surts a córrer, com si vas en bici, camines, practiques piragüisme o realitzes qualsevol altra activitat física completament diferent, t’ajuda a mantenir la motivació. Registra les teves rutes, i t’ensenya les estadístiques dels teus resultats.

GymBook

GymBook, és una app de fitness per amants del gimnàs. Aquest aplicació et permet crear, registrar i analitzar eficientment els teus entrenaments al gimnàs. Amb ella pots crear entrenaments amb els teus propis exercicis, o escollir entre els 50 exercicis senzills amb imatges i visualitzacions animades que mostren els grups musculars primaris i secundaris involucrats en cadascun d’ells.

apps per fer esport

8fit

Una aplicació de fitness i de nutrició que pots portar a tot arreu. Amb ella accedeixes a rutines d’entrenament ràpides i pots combinar-les amb un pla de menjars saludables. Tant si el teu objectiu és perdre o guanyar pes com posar-te en forma, aquesta aplicació et permet portar un estil de vida sostenible, saludable i feliç.

Total fitness

Total fitness és una guia de fitness en castellà i anglès pels amants de l’esport. A aquesta app hi podràs trobar les millors rutines d’entrenament per a entrenar al gimnàs, a casa teva o a l’aire lliure. Ofereix més de 100 exercicis diferents per a fer al gimnàs, amb explicació de l’exercici, així com també dels músculs involucrats, imatges i un vídeo explicatiu.

Encara que cada vegada surten més apps per fer esport, aquesta és la nostra selecció recomanada. I tu entrenes amb alguna aplicació? Quines altres aplicacions afegiries a aquest llistat?