MILLORS CREMES ANTIEDAT: AIXÒ ÉS EL QUE HI HAS DE BUSCAR

MILLORS CREMES ANTIEDAT: AIXÒ ÉS EL QUE HI HAS DE BUSCAR

Les arrugues i les marques són part del procés natural de fer-se gran, però això no vol dir que no desitgeu arribar a certa edat de la millor manera. Per això, portar una vida sana, vigilar el que mengeu i fer exercici és primordial, però també utilitzar productes especials per a la cura personal. Sí, us parlo de les cremes antiedat i aquí us porto una recopilació de quins ingredients buscar a les millors.

Quins components cal buscar en una crema antiedat?

Fer servir una crema antiarrugues o antiedat és important per ajudar la vostra pell a mantenir-se sana, fins i tot amb el pas del temps. La veritat és que, a mesura que envellim, el nostre cutis va perdent definició, apareixent les temibles arrugues i la flacciditat.

D’aquesta manera, es van sumant necessitats, la hidratació requerida és més gran i el vostre organisme experimenta descensos en els nivells de col·lagen i d’elastina. Tot això és normal, però no vol dir no pugueu fer-hi res. És possible ajudar la vostra pell a recuperar lluminositat, a omplir-la o a obtenir finor.

Els especialistes, a més de recomanar activitats com el ball per mantenir una vida sana, també aconsellen recórrer a cremes o productes amb els ingredients següents:

Vitamina B

Les vitamines B són indispensables per a una vida sana i, a les cremes, ajuden a millorar la hidratació, disminuint la pèrdua d’aigua i enfortint la barrera cutània. D’aquesta manera, afavoreix la frenada de l’envelliment.

Antioxidants

Com ara el retinol, la vitamina C o el resveratol. Aquests són dels millors actius per lluitar contra l’envelliment cutani, endarrerint els signes propis de l’envelliment i conservant l’estructura de la pell. Cremes antiedat amb antioxidants ofereixen beneficis com l’estimulació de la regeneració cel·lular i el suavitzat de les arrugues.

Col·lagen

El col·lagen és present de forma natural a la nostra pell, encara que va reduint la seva presència amb el pas del temps o a causa de canvis a l’organisme. Fer servir productes que continguin col·lagen alleuja les pells deshidratades o amb acne, així com l’envelliment prematur.

Alfahidroxiàcids

Aquest component, sent l’àcid glicòlic dels més coneguts, efectuen una exfoliació profunda, cosa que promou l’eliminació de cèl·lules mortes. Això allisa la superfície de la pell i la prepara per rebre altres productes que hi apliquis. De la mateixa manera, propicia la formació d’elastina i col·lagen, cosa que és bona per suavitzar arrugues i les temudes línies d’expressió.

Protecció solar alta

Sempre heu de fer servir protector solar amb alta protecció. De fet, si prescindiu d’aquest producte, poc podran fer la resta de cremes antiedat que us apliqueu. Protegir la dermis del sol frena en gran mesura l’aparició d’arrugues; a més, hi ha estudis que evidencien que els raigs solars són responsables de fins al 80% de l’envelliment de la vostra pell.

Àcid hialurònic

La seva capacitat hidratant és increïble, cosa que permet a les seves molècules penetrar a la pell, capturant l’aigua i aconseguint emplenar les arrugues quan s’inflen. També afavoreixen la regeneració de les molècules i de col·lagen.

Betahidroxiàcids

Ideal per a pells greixoses o dermis on els grans i els punts negres són recurrents. Aquest actiu segur que l’heu trobat com a àcid salicílic, penetra als porus per netejar-los, a més, té propietats antiinflamatòries i antibacterianes.

Aquestes són les millors cremes antiedat

Ara que sabeu quins components buscar a la millor crema antiedat, us dono alguns suggeriments de marques en la gamma de preus baixa-mitjana.

· Age Perfect, de L’Oreal París (amb vitamina B).

· Timewise® Age Minimize 3D™, de Mary Kay (protegeix de raigs UVA/UVB).

· Crema reafirmant de Granada, de Weleda (antioxidants naturals).

· Sublim, de Bella Aurora (amb filtres solars).

· Essential Xoc de Natura Bisse (hidratant).

· Intensive Antiedad Global, de Germinal (per hidratar).

I, com aquestes, trobareu moltes més opcions de cremes antiedat, només heu de pensar en les vostres necessitats (tipus de pell, moment d’aplicació, edat, pressupost…) per escollir la millor per a vosaltres.