COM ESCOLLIR EL NOM PERFECTE PER LA TEVA MASCOTA

COM ESCOLLIR EL NOM PERFECTE PER LA TEVA MASCOTA

Hola de nou!

Avui us parlarem d’un tema que, personalment, m’encanta: les mascotes. A casa sempre hem tingut mascotes, des de tortugues i altres rèptils fins a lloros, gats i gossos.

Ens encanten els animals, admirar-los i passar temps amb ells compartint grans moments i experiències. Tothom qui ens hem plantejat tenir mascota en algun moment de les nostres vides, passem per la situació d’haver d’escollir un nom adequat per ella i, tot i que a priori pugui semblar una cosa bastant trivial i fàcil, la veritat és que quan arriba el moment tot són dubtes i canvis d’opinió a última hora.

Per això, avui compartiré amb tu alguns trucs i consells sobre com escollir el nom perfecte per la teva mascota; perquè puguis agafar inspiració i et sigui més senzill encertar aquell nom especial pel nou membre de la família.

Busca noms amb un sentit especial per tu

És complicat aconsellar algú sobre quin nom hauria d’escollir per la seva nova mascota. És una decisió summament personal i pot ser que un nom sigui especial i original per unes persones i simple i ordinari per altres.

El que sí et puc aconsellar és que intentis buscar un nom que tingui cert sentit especial per tu. És a dir, que en dir-lo et recordi alguna cosa feliç o que t’agradi, d’aquesta manera transmetràs aquests sentiments a la teva mascota.

No et compliquis, busca noms curts

És aconsellable escollir noms curts per la teva mascota. Especialment quan es tracti d’animals als que puguis ensenyar trucs i ensinistrar-los en obediència (com gossos i gats). Amb un nom curt afavorirem que l’animal interioritzi i comprengui el nom amb molta més facilitat i, per tant, atengui i respongui molt millor.

Intenta que el nom sigui concorde a la personalitat de la teva mascota

De vegades, decidir el nom del teu nou animal abans de coneixe’l potser no sigui la millor idea del món. És convenient donar-te un parell de dies per conèixer el caràcter i els costums del teu nou amic;i així poder escollir un nom concorde als seus hàbits i comportament.

Fins i tot et pot servir d’inspiració per escollir un bon nom si encara no te n’havies decidit per cap.

Recorda que la teva mascota creixerà, tingue-ho en compte

Sembla una obvietat, però a molts amos de vegades se’ns oblida al principi que la nostra nova mascota creixerà i envellirà amb el temps: per la qual cosa hauriem d’escollir un nom que pugui perdurar al llarg dels anys.

Potser posar-li al teu peix “petitó” o al teu gos “bitxet” pugui semblar graciós quan acaben d’arribar a casa; però ens pot arribar a fer vergonya al llarg dels anys si no estavem buscant aquell contrast de manera deliberada. Tingue-ho present a l’hora d’escollir un nom.

Ja veus que hi ha diferents idees i directrius que pots prendre en consideració a l’hora d’escollir el nom perfecte per la teva mascota. El més important i principal és que sigui un nom que t’agradi a tu i et convenci.

A part del que els demés et puguin dir i opinar, recorda que la decisió final és teva.

Fins aviat!