LES OFICINES DE COWORKING ALS LLOCS MÉS CURIOSOS

LES OFICINES DE COWORKING ALS LLOCS MÉS CURIOSOS

Benvinguts/des un altre cop!

En aquesta ocasió, us parlarem d’un terme que durant els últims anys ha anat incrementat la seva popularitat dia a dia ja que moltes empreses estan apostant per aquest tipus de serveis per desenvolupar les seves activitats, aquest no és cap altre que les oficines de coworking.

Però no pensis que parlarem de qualsevol oficina de coworking, no, avui et porto les oficines de coworking als llocs més curiosos i insospitats; on mai et podries imaginar que existís una oficina d’aquest tipus.

Espero que el contingut et sembli interessant i, qui sap, potser et motiva per anar a alguna d’aquestes oficines a treballar de manera remota.

Som-hi!

Crew Collective Café

El primer que sorprèn d’aquest coworking és el seu sostre. Li dóna aquest punt de distinció històrica que t’esperaries trobar als palaus d’Europa, però som a Montreal, Canadà.

És un espai ideal per treballar. Amb molt espai obert, endolls i connexions per tot arreu, a banda de tenir cafè local i aperitius a la teva disposició.

També compta amb espais i sales de reunions individuals si les necessites.

Village Underground

Ens traslladem a Lisboa, Portugal, per trobar-hi un espai de coworking únic anomenat Village Underground. El que fa especial a aquest lloc, és que està construït amb contenidors de transport reciclats i autobusos de dues plantes, cosa que és bastant inusual.

Però que no t’enganyi el seu aspecte; disposen de totes les comoditats com aire condicionat i Wifi per a que la teva experiència de treball sigui el més còmode possible.

Hubud

Ubicat a Bali, Indonèsia, Hubud es podria definir com el “paradís del bambú”. Això que potser sona a exageració, es materialitza en realitat al mateix moment en què hi posem el peu.

La seva bellesa natural i l’ús que li dóna aquesta planta a la seva construcció i mobiliari el fan un lloc genial per treballar i inspirar-se sense renunciar a totes les comoditats.

Arctic Coworking Lodge

Com ja haureu deduït pel seu nom, és un coworking situat al cercle polar Àrtic; més concretament a les illes Lofoten de Noruega.

Quin millor espai per treballar que on es poden veure aurores boreals per la nit? I tot i que estigui allunyat, compta amb banda ampla 4G perquè sempre estiguis comunicat.

CocoVivo

Et ve de gust treballar enmig de la selva on no hi ha carreteres? Doncs el coworking CocoVivo a Isla San Cristóbal (Panamà) és la teva opció.

Aquí no hi arriben les carreteres i per moure’t necessitaràs un vaixell. L’espai és totalment respectuós amb l‘ambient. Fan servir l’energia solar i l’aigua de la pluja com les seves principals fonts d’aprovisionament.

Treballar des de qualsevol lloc és possible.

Com pots veure, tens a la teva disposició una gran varietat de destinacions remotes que ofereixen uns espais de coworking excel·lents per a que puguis treballar, connectar-te i interactuar en ambients multiculturals i d’alta creativitat per materialitzar totes les teves idees, projectes i metes.

Esperem que aquests llocs t’inspirin per aconseguir tots els teus objectius i poder iniciar la teva aventura com a nòmada.

Fins aviat!