OPEN RISK, L’ASSEGURANÇA DE DECESSOS QUE PENSA EN EL PRESENT, A MÉS DE EN EL FUTUR

OPEN RISK, L’ASSEGURANÇA DE DECESSOS QUE PENSA EN EL PRESENT, A MÉS DE EN EL FUTUR

Arriba un moment a la vida de tota persona en el que comencem a pensar en el futur. Són coses que habitualment no ens havien preocupat, però que comencen a generar-nos angoixa i neguit. Una assegurança de decessos no és una cosa que s’hagi de deixar passar i ens pot garantir una estabilitat en aquesta etapa. Tots pensem en el futur, encara que no ens agradi reconèixer-ho.

Sabem que el dia de demà hem de deixar tots els nostres assumptes personals en ordre per a no deixar càrregues innecessàries als nostres familiars. Una pòlissa de decessos ens pot ajudar en aspectes fonamentals de la vida i constitueix una inversió en tranquil·litat, tant de la teva com la dels teus éssers estimats.

assegurança de decessos

QUE HA D’ INCLOURE UNA BONA ASSEGURANÇA DE DECESSOS

La pòlissa de decessos d’Open Risk no només constitueix una garantia pel futur sinó que en aquest cas, ens aporta una serie de valors afegits en la nostra rutina diària que altres productes del mercat de característiques similars no ofereixen. Aquest punt és important per valorar-lo en aquest tipus de servei, ja que tots busquem un valor afegit en el moment d’adquirir un producte d’aquest tipus. Es un pas important en la vida d’una persona, en som conscients, i oferir el major nombre de cobertures dins de la mateixa pòlissa, es altament positiu per l’assegurat.

El producte Open Risk inclou cobertura mèdica fins a 5 vegades a l’any tant per tu com pels teus familiars, podràs consultar a un metge via telefònica de manera immediata i rebre assistència domiciliària. Tanmateix inclou pòlissa dental amb bonificacions molt interessants, on estalviar diners, assistència psicològica per a nosaltres però també pels nostres, tot això sense oblidar-nos-en de les pròpies de qualsevol pòlissa de decessos de reconegut prestigi: cobertura de funeral, enterrament i tot el que això comporta…

COM REBRE INFORMACIÓ DE L’ASSEGURANÇA DE DECESSOS D’OPEN RISK

Deixa’t assessorar, en només 2 minuts. Emplena el formulari que trobareu a continuació mitjançant el link que et deixarem. Per donar-te una informació acurada, et demanarem el teu nom per poder dirigir-nos a tu de forma personalitzada, res de xats automatitzats. També hauràs de proporcionar-nos un número de telefon vàlid per a que una de les nostres treballadores et pugui contactar directament.

Finalment una altra dada important és la teva edat, això és per poder calcular una oferta el mes ajustada possible a la realitat. Open Risk es caracteritza per donar exactament a cada persona el que necessita. En pocs minuts una especialista es posarà en contacte amb tu directament, i podràs explicar-li qualsevol neguit, dubte o preocupació que tinguis. Ella t’ajudarà amb els tràmits i et donarà tota la informació necessària que puguis preguntar-li.

Segueix l’enllaç que et deixem a continuació i en únicament tres senzills passos, i complimentant el formulari de contacte tal com t’hem explicat, trobaràs atenció personalitzada directa d’una operadora especialitzada al moment, sense esperes ni retards. Oblida-te’n de les complicacions i pensa tant en el present com el el futur. Open Risk és una eina de garantia de futur.