PER QUÈ ELS HOMES AMB BARBA TRIOMFEN MÉS?

PER QUÈ ELS HOMES AMB BARBA TRIOMFEN MÉS?

Em deixo barba? Em quedarà bé? De ben segur que molts homes en algun moment de les seves vides s’han plantejat aquests dubtes en relació al seu pèl facial. Les barbes durant molt temps van ser símbol de masculinitat i elegància, sempre que estiguessin ben cuidades (no hi ha res que doni pitjor imatge que una barba descuidada).

No obstant, durant els 80, es va imposar la moda d’homes completament rasurats, i per un temps les tendències van deixar de costat el deixar-se barba a favor d’altres tipus de moda, però tot indica que les barbes han tornat amb més força que llavors, i sembla que per a quedar-se amb nosaltres un bon temps, la qual cosa és una gran notícia per a tots aquells amants de les barbes frondoses i poblades.

Tot i que l’augment dels barbuts sembla respondre a una moda, en realidad la gran majoria d’homes es deixen créixer el pèl facial per simple mandra quan arriba el moment d’afaitar-se, però la gran majoria coincideixen en que deixar-se la barba enganxa i que els aporta beneficis i qualitats que desconeixien fins llavors i que han millorat en gran mesura la percepció que tenien d’ells mateixos.

3 motius pels que els homes amb barba mitjana triomfen

Ara us donarem 3 motius pels que els homes amb barba mitjana triomfen més que et deixaran sorprès, així doncs t’animem a continuar llegint per a descobrir-los:

  1. Els homes amb barba es veuen més atractius, sexys, madurs i professionals, amb la qual cosa, arrel d’aquestes percepcions personals, el nivell de confiança personal augmenta moltíssim (ja sigui de manera voluntària o no). Això, per la seva part, fa més propens que siguem més decidits amb qualsevol aspecte de la nostra vida. A més, el fet de no haver d’estar rasurant la cara constantment, és molt més còmode i beneficiós per la pell.
  2. Biològicament parlant, tenir una mandíbula forta i una bona barba, sol ser senyal de que un home disposa de bona salut i uns alts nivells de testosterona. Això, de manera inconscient, fa que es percebi a la persona com a més desitjable, ja que en el moment de buscar parella a llarg termini, són uns atributs més que desitjables.
  3. Encara que no t’ho pensis, deixar-te barba augmenta el teu status i percepció social. El fet de portar barba fa que se’t percebi com una persona de més confiança, forta i que pot amb tot. També farà que resultis molt més persuasiu quan vulguis aconseguir alguna cosa, així doncs ja saps, abans de demanar un augment de sou, deixa’t una mica de barba.

homes amb barba
No te n’oblidis de mantenir la teva barba polida i cuidada.

Com pots veure, deixar-te barba et pot aportar un munt de beneficis que ni t’imaginaves, estem convençuts de que amb algun dels tres que t’hem ensenyat t’hem sorprès gratament. Això sí, recorda que per a que una barba aporti i no resti a la teva imatge personal, l’has de cuidar i polir com cal, perquè si te’n descuides corres el risc de que provoqui l’efecte contrari al desitjat.