PER QUÈ HAS DE BEURE 2 LITRES D’AIGUA AL DIA?

PER QUÈ HAS DE BEURE 2 LITRES D’AIGUA AL DIA?

Segur que no cal que et digui que beure aigua és important per tenir una vida sana, sí, va més enllà de tenir set o no. En qualsevol dieta equilibrada sempre veuràs que es recomana la hidratació a base d’aigua com un element saludable indispensable. Beure aigua és necessari per a que el teu cos pugui funcionar correctament, d’una banda, ajuda a transportar tot tipus de substàncies a cada òrgan del teu cos i per una altra, ajuda a eliminar altres substàncies innecessàries pel cos, a través de l’orina i la sudoració.

Pot semblar que 2 litres d’aigua és massa quantitat d’aigua, però pot ser que fins i tot el teu cos en necessiti més i no ho sàpigues. 2 litres d’aigua són aproximadament 8 gots d’aigua diària, te’n sembla molt? No ho és, però si és el mínim recomanat pels metges. Vegem algunes de les raons per les quals tots hauriem de beure com  mínim 2 litres d’aigua al dia:

Beure aigua neteja i desintoxica el teu organisme

L’aigua que beus ajuda a l’organisme a depurar el cos i a eliminar toxines que no necessita a través de l’orina i la sudoració.

Beure aigua t’aporta energia i et dóna vida

L’aigua millora el funcionament de tots els teus òrgans: els ronyons, el fetge, el cor… Per això és vital mantenir el cos hidratat, per a tenir el cos actiu i amb energia. És la millor manera de mantenir el teu cos protegit i amb bones defenses.

Beure aigua t’ajuda a perdre pes

Sí! Segur que aquest punt t’interessa. Beure aigua accelera el teu metabolisme, ajudant-te a perdre pes, per descomptat sempre acompanyat d’una dieta equilibrada. T’ajudarà també amb la retenció de líquids, eliminant més toxines del teu cos. A més, beure molta aigua t’ajuda a controlar la gana, així doncs ja saps, posa-ho en pràctica!

 beure mínim 2 litres d'aigua al dia

Beure aigua et manté jove

Una correcta hidratació és fonamental per a retardar l’envelliment de la teva pell, del teu pèl, i de tot el teu cos. Bevent l’aigua recomanada, tindràs sempre la pell hidratada, retardant l’aparició d’arrugues provocades per molts factors a més de la deshidratació.

Beure aigua t’ajuda a fer la digestió

Beure aigua t’ajuda a prevenir el restrenyiment, facilitant al teu cos a digerir la fibra dels aliments que ingereixes dia a dia. Ajuda al teu intestí a funcionar amb normalitat i a evitar també que de vegades et sentis inflat. Beure un got d’aigua calenta al matí també t’ajudarà a millorar la teva digestió.

Beure aigua t’ajuda a millorar el teu rendiment físic

Beure aigua i estar hidratat és bàsic a l’hora de fer esport, abans, durant i després de l’exercici, ja que amb l’exercici físic i a través de la sudoració el cos es deshidrata ràpidament. L’aigua t’ajudarà a rendir millor i a sentir-te bé.

I tu, beus molta o poca aigua al dia? Recorda que beure aigua és necessari a més de beneficiós per a la teva salut.