Política de Privacitat i de Cookies

Identificació. Responsable del tractament de les dades personals

Serendippias.com és un blog dedicat al lifestyle, els viatges, la vida saludable i qualsevol contingut relacionat amb el benestar i l’oci.

Pertany a la societat Conversize SL amb domicili fiscal a Paseo de la Habana, 15, 28036, Madrid i amb CIF: B86287166. E-mail: hola@serendippias.com

En aquestes Polítiques de Privacitat ens esforçarem per oferir-te màxima transparència sobre l’ús i la finalitat de les dades personals recollides al blog.

En aquest blog apliquem 3 normes jurídiques:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques)

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD)

La LSSI (Llei 34/2202, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic)

En accedir al blog ja adquireixes la condició d’ “Usuari”, i com a usuari és important que coneguis les condicions que regulen aquest acord.

Registre de Dades de Caràcter Personal

L’usuari que desitja deixar-nos un comentari al blog o posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant l’email hola@serendippias.com ha d’introduir el seu nom i correu electrònic.

De la mateixa manera, podem recollir informació dels visitants del site per part de tercers, com són per exemple les companyies d’analítica web. Aquesta informació pot incloure dades sobre el sistema operatiu de l’usuari, la modalitat d’accés al nostre web (si és via desktop o mobile), des d’on prové la visita, el dia i l’hora de la seva visita, etc.

Finalitats

Les finalitats seran les següents:

  1. Comentaris i resposta a emails que hem rebut: Gestió de l’enviament, la moderació i la resposta del comentari, així com també la resposta dels correus electrònics. En cap cas subscriurem l’usuari a llistes d’enviament de newsletters, notícies, promocions, etc, ni farem cap altre ús de les dades que ens ha proporcionat.
  1. Analitzar l’ús del nostre website: Amb l’objectiu d’entendre millor com els usuaris interactuen amb el site.

Aquesta informació serà enviada a tercers?

La informació recollida no serà revelada a tercers, tret dels casos en els quals s’hagi de complir amb les obligacions legals aplicables.

Enllaços a altres pàgines externes

El contingut a Serendippias.com pot contenir enllaços a altres pàgines. Un cop hi faci clic i surti del nostre web, Conversize SL no serà responsable del tractament de les seves dades personals en aquestes pàgines. Tampoc pot exercir control sobre aquestes.

Exercici de drets

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació de si s’està procedint al tractament de dades personals que el concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com també a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en tal cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. Per tot això, els Usuaris podran dirigir una comunicació per escrit a hola@serendippias.com.

Legitimació del tractament

La base legal pel tractament de les dades facilitades serà el consentiment atorgat per l’Usuari pel tractament de les seves dades personals. El consentiment serà sempre revocable i podrà exercir-se en qualsevol moment.

Menors d’edat

No recopilem conscientment dades personales a menors de 18 anys. Si Vostè és el progenitor o tutor d’una persona menor d’edat i vol saber si tenim dades personals d’aquest menor, escrigui’ns a hola@serendippias.com

Ús de cookies i fitxers d’activitat

El prestador per compte propi o d’un tercer contractat per a la prestació de serveis de mesurament, poden utilitzar cookies quan l’usuari navega pel lloc web. Les cookies són fitxers enviats al navegador per mitjà d’un servidor web amb la finalitat de registrar les activitats de l’usuari durant el seu temps de navegació.

Les cookies utilitzades pel lloc web s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixies les dades personals de l’usuari.

Mitjançant l’ús de cookies resulta possible que el servidor on es trobi el web, reconegui el navegador web utilitzat per l’usuari amb la finalitat de que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l’accés als usuaris que s’hagin registrat prèviament, accedir a les àrees, serveis, etc, exclusivament a ells sense haver de registrar-se a cada visita. S’utilitzen també per a mesurar l’audiència i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i el nombre d’entrades.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per a ser avisat de la recepció de cookies i per a impedir la seva instal·lació a l’equip. Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació. Aquí alguns exemples:

Què passa si es deshabiliten les cookies?

En cas de bloquejar o no acceptar la instal·lació de cookies és possible que certs serveis oferts pel nostre lloc web que necessitin el seu ús quedin deshabilitats i, per tant, no estiguin disponibles per a vostè pel que no podrà aprofitar completament tot el que els nostres webs i aplicacions li ofereixen. És possible també que la qualitat de funcionament de la pàgina web pugui disminuir.

Per a utilitzar el lloc web, no resulta necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les cookies enviades pel lloc web, o el tercer que actuï en nom seu, sense perjudici que sigui necessari que l’usuari iniciï una sessió com a tal a cadascun dels serveis, prestació de la qual requereixi el previ registre o inici de sessió.

Les cookies utilitzades en aquest lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal amb l’única finalitat de fer més eficaç la seva transmissió ulterior. En cap cas s’utilitzaran les cookies per a recollir informació de caràcter personal.