TOP 10 DELS LLOCS MÉS BONICS DE VENEZUELA

TOP 10 DELS LLOCS MÉS BONICS DE VENEZUELA

Si sou tan amants de la vida nòmada com jo, llavors flipareu amb aquest top 10 dels llocs més bonics de Venezuela. Aquest país de l’Amèrica del Sud és ric en espais naturals, ciutats, illes i més llocs que val la pena visitar, us ho asseguro. I on podeu trobar molt més que vistes precioses. A què esperes per començar a planejar la vostra visita d’aventura i relax?

1- Parque Nacional Canaima

Canaima és una de les grans joies naturals del país i, sens dubte, és un lloc que heu de visitar si sou amants de la vida nòmada.

Podeu trobar-hi escenaris espectaculars, que poden incloure imponents parets verticals, carenes gairebé planes, formacions rocoses i els populars tepuyes. Els enormes salts d’aigua, com el reconegut Salto Ángel (Kerepakupai Merú) o El Kukenán.

2- Isla La Tortuga

Top 10 llocs més bonics Venezuela - Isla Tortuga
Platja a Isla La Tortuga

Us dic que el primer que vaig sentir sobre Venezuela va ser sobre les seves platges, i la Isla La Tortuga en demostra la seva bellesa.

Per això, ha de ser en aquest top 10 dels llocs més bonics de Venezuela. Pertany a les Dependencias Federales i, juntament amb Los Roques i Margarita són una destinació obligada per nadius i estrangers.

Aquí podeu posar a prova el vostre gust per la vida nòmada, ja que és normal acampar i anar de senderisme per la zona. No te n’oblidis de la càmera! La necessitareu per capturar belles postes de sol, albades, les aigües blau turquesa i la seva sorra blanca.

3. Parque Nacional Mochima

Si ja coneixeu els Parcs Nacionals a Espanya, els escenaris naturals que us brinda el Parque Nacional Mochima són perfectes per canviar d’ambient i deixar-te glaçat.

Compta, entre la seva diversitat, amb boscos humits mil·lenaris, esculls de coral i fins i tot manglars.

A més, el formen diverses illes, amb precioses platges caribenyes d’aigües cristal·lines on podeu practicar busseig i sumar a la teva vida nòmada l’observació de dofins i pelicans.

4- Teleférico Mukumbarí

Situat a Mérida, el Teleférico Mukumbarí és un dels molts atractius que podeu trobar en aquest territori universitari i de muntanya.

El Mukumbarí és el telefèric més gran del món i el segon més llarg. A més, és el principal accés a la preciosa i fascinant reserva natural que és el Parque Sierra Nevada.

Muntanyes nevades, selves amagades pels núvols i llacunes són els atractius naturals que hi podeu trobar. Però, també és un recorregut agradable que podeu realitzar en família, gaudint de la gastronomia i la pròpia experiència mentre arribeu al Pico Espejo, el cim més alt de Venezuela.

5- Laguna de Mucubají

Top 10 llocs més bonics Venezuela - Laguna Mucubají
Laguna Mucubají

I si us animeu a fer el recorregut del Mukumbarí, no podeu deixar passar l’oportunitat de conèixer la Laguna de Mucubají. Que fàcilment ha guanyat el seu lloc en aquest top 10 dels indrets més bonics de Venezuela.

És un lloc preciós i pacífic molt a prop de la Sierra Nevada. Allí us quedareu bocabadats amb les seves aigües tranquil·les i podeu així donar una pausa a la vida nòmada atabalada per descansar.

6- Colonia Tovar

Albada a la Colonia Tovar

Us explico que vaig tenir el plaer de visitar aquesta preciosa ciutat. Un lloc proper a la capital del país i que té un encant que no us imagineu.

Plena d’història, la Colònia Tovar és un apropament a les arrels alemanyes dels migrants que van ser els seus fundadors. Artesania, gastronomia, degustacions i més és el què us espera si la incloeu al vostre pla i vida nòmada.

7- Médanos de Zapara

És més normal que hagueu sentit a parlar dels populars Médanos de Coro. Però per aquest top 10 dels lloc més bonics de Venezuela no puc deixar de mencionar els Médanos de Zapara.

Ubicats a l’Estado Zulia, són menys coneguts que els Médanos Falconianos, però també molt bonics. Us garanteixen una vista i una experiència inigualable; ja que les dunes de sorra acaben a l’emblemàtic Lago de Maracaibo.

8- Cabo San Román

El Cabo San Román és digne de visitar, us ho asseguro. És un lloc preciós on és possible apreciar unes vistes increïbles. Sobretot al vespre i des del capdamunt del far.

Com a dada interessant, aquest és el punt més al nord de tota Venezuela i està a la Península de Paraguaná.

De fet, existeix una tradició en la que a l’inici de cada any una infinitat de nadius i visitants fan una volta a tota la Península, reunint-se al far del Cabo San Román en acabar.

9- Parque Nacional del Delta del Orinoco

Si sou amants de la vida nòmada i del turisme ecològic, no podeu deixar de conèixer el Parque Nacional Delta del Orinoco.

És una visita bastant rústica, però molt rica en tradició i també molt bonica gràcies als paratges i la cultura a la que podeu accedir.

10- Ensenada Honda

Per últim, en aquest top 10 dels llocs més bonics de Venezuela, però no per això menys digne de visitar, està Ensenada Honda.

Aquesta platja està a l’Estado Sucre i compta amb aigües tan cristal·lines que és tot un paradís on els blaus i els verds es troben.

Per les característiques del lloc, així com també les construccions de platja a l’estil barroc espanyol en podeu sentir a parlar com un paradís mediterrani al Carib. Així doncs, si voleu comprovar-ho, només heu d’agregar-la al vostre itinerari de vida nòmada.