TOP 8 DELS LLOCS MÉS TERRORÍFICS DE MADRID

TOP 8 DELS LLOCS MÉS TERRORÍFICS DE MADRID

Ets dels que els agrada el cinema i les sèries de terror? T’agrada sentir la por al cos per augmentar els nivells d’adrenalina? Llavors si ets a Madrid has de descobrir els llocs més terrorífics! Llocs que fan por pel seu abandonament, per les històries de crims i assassinats o morts que se n’expliquen o perquè realment et fan sentir calfreds si t’hi quedes una estona… Si t’agraden aquest tipus de llocs, et recomanem que els visitis de dia. Tret que t’agradi la por extrema i prefereixis coneixe’ls de nit, això sí, millor acompanyat!

Llocs més terrorífics de Madrid

1- Sanatori de La Marina

Si puges a la sierra de Madrid per Guadarrama, de ben segur has vist aquest impressionant sanatori abandonat. Si hi vas de nit potser que fins i tot hi escoltis veus. Des de 1956 va ser utilitzat per atendre a pacients amb tuberculosi. L’hospital es troba destrossat per saquejos, pintades per grafiters i abandonament; però al seu ambient tenebrós se sent l’essència del que va ser al passat.

2- Casa del carrer Antonio Grilo

Expliquen que aquesta casa porta a la seva història 8 assassinats i un suïcidi. Entre els quals al maig de 1945 Felipe de la Braña Marcos, camiser de professió, va aparèixer mort a algun lloc del bloc i mai es va descobrir qui havia estat l’assassí. L’abril de 1964, Pilar Agustín, una jove mare soltera, assassinava el seu fill acabat de néixer; amagant el cadàver a un calaix de l’armari i així tancant el cercle dels assassinats al número 3 d’Antonio Grilo, una casa que fa molt poca gràcia.

3- Escorxador de Rivas Vaciamadrid

Llocs més terrorífics de Madrid

El 2001 es va incendiar un dels escorxadors més grans i impressionants de Madrid. Durant unes obres d’ampliació, una guspira d’un bufador va prendre foc i el porexpan i la fusta van fer que es propagués l’incendi ràpidament afectant a més de 16.000 metres quadrats de la nau acabant amb la totalitat del complex. Un lloc on, després del seu abandonament, hi trobaràs numerosos grafitis i restes de raves i festes que s’hi muntaven des de llavors. No deixa de ser un lloc que impressiona i posa els cabells de punta.

4- Palacio de Linares

Ubicat a la Plaza de Cibeles, el Palacio de Linares té una història també terrorífica. Diu la llegenda que a l’actual seu de la Casa d’Amèrica hi habiten fantasmes dels primers marquesos de Linares, José de Murga y Reolid i Raimunda de Osorio y Ortega, i d’una nena que suposadament era filla del matrimoni, Raimundita. José va confessar al seu pare que estava enamorat d’una noia humil anomenada Raimunda que va resultar ser la seva germana, fruit d’una relació extramatrimonial del seu pare. Malgrat les prohibicions d’estar junts, van tenir una filla a la qual van emparedar en néixer per a que l’incest mai sortís a la llum. Des de llavors el seu fantasma es passeja pel palau.

5- Palacio del Canto del Pico

Llocs més terrorífics de Madrid

Aquest petit palau es veu des de l’A6, situat a Torrelodones al capdamunt del punt més alt d’aquest municipi. El Canto del Pico és el decorat perfecte per a una pel·lícula de terror. És el palau on Carmen Martínez-Bordiú va passar de nena a dona i és avui propietat d’en José Antonio Oyamburu. No se n’expliquen grans històries de fantasmes, però passar-hi la nit ha de fer moltíssima por.

6- Casa de las Siete Chimeneas

Fa anys que aquest edifici famós per les seves xemeneies és un dels llocs més esgarrifosos de Madrid. Situat a la Plaza del Rey cantonada amb la Calle de las Infantas. Entre les seves parets hi passen tot tipus de fets paranormals. Fa anys s’hi va trobar l’esquelet d’una dona, que segons expliquen el seu fantasma se segueix apareixent amb una túnica blanca, una torxa encesa a la mà i passejant per la teulada de l’edifici.

7- Parròquia de San Ginés

Llocs més terrorífics de Madrid

L’església San Ginés, és una de les més antigues de Madrid. Explica la història que, el 1353, uns lladres hi van entrar a robar; però s’hi van trobar un vell defenent l’església i van decidir decapitar-lo. Els següents dies a aquest assassinat diuen que una ombra sense cap va revelar la identitat dels seus assassins a les persones que visitaven l’església, delatant-los i condenant-losd’aquesta manera a mort.

8- El Alamín

Un poble fantasma abandonat als afores de Madrid, a molt pocs quilòmetres de Villa del Prado. Construït el 1957 per ordre del Marquès de Comillas idel qualavui dia només en queden dretes 40 cases i una parròquia. Entre les seves històries expliquen que un pastor va aparèixer mort al costat del seu ramat després de passar-hi la nit i que el fantasma del rector encara deambula per l’església. Fer-hi un passeget per descomptat fa molt poca gràcia, millor fes-ho de dia.

Aquests són els racons més terrorífics de Madrid, però de ben segur que n’hi ha molts més, on hagis tingut alguna experiència per explicar fins i tot a l’estil Matrix. Coneixes aquests llocs abandonats i amb fantasmes de Madrid? Quin més inclouries a la llista? Explica’ns-ho als comentaris!